Menu
< Terug

Edding porseleinstiften geel-groen-zwart-blauw

6.99

Ontdek het met #Xenos

Omschrijving

Koffiebekers, vazen of eierdopjes: met de nieuwe Edding 4200 porselein-penseelstift kun je allerlei soorten servies beschilderen en decoreren. Een voorwaarde is wel dat het servies gemaakt is van porselein, geglazuurd keramiek en ovenvast glas. Nadat jouw kunstwerk af is moet deze een korte tijd in de oven waardoor het uithard. Hierdoor heb je blijvend plezier van je gedecoreerde producten. Doordat het is uitgehard zijn jouw creaties ook vaatwasmachinebestendig tot 50 graden.

De Edding 4200 porselein-penseelstift kleurt met zijn flexibele penseelpunt zowel vlakken als ook hele fijne creaties. Ook beginners halen bij het beschilderen van porselein snel mooie resultaten, doordat de crèmeachtige verf voor een gelijkmatig, briljant kleurresultaat zonder uitlopen zorgt. Indien kleurvlakken elkaar overlappen, kun je het beste eerst één kleurlaag laten drogen, voordat je de volgende kleur aanbrengt.

Gebruik: na het beschilderen van porselein, geglazuurd keramiek of ovenvast glas kort laten drogen, bij 160°C in een voorverwarmde over 25 minuten laten uitharden; dan is de beschildering vaatwasmachinebestendig.

* Set van vier porseleinstiften

* Variabele lijndikte door penseelpunt ca. 1-4 mm

* Pen horizontaal bewaren

* Kleur: reukvrije pigmentkleuren op waterbasis

* Verkrijgbaar in diverse kleuren
* Kijk voor meer inspiratie op onze Instagram pagina

Specificaties

  • Artikelnummer 012910
  • Merk Edding
  • Online Only Nee
  • Geschikt voor magnetron Ja
  • Vaatwasmachine bestendig Ja
  • Hoofdkleur Multikleur
Toon meer specificaties