Menu
Snoep, koek en chocolade Snoep, koek en chocolade

Snoep, koek en chocolade

(123)

Oud hollands snoep kopen

Ben jij een echte zoetekauw en eet jij het liefst elke dag snoep? Dan moet je zeker eens bij Xenos kijken. Wij verkopen allerlei soorten snoep: van oud hollands snoep zoals drop, kaneelkussens en pepermunten tot snoepbakken van kilo met gekleurde snoepveters. Kies je favoriete snoepgoed uit en bewaar ze in een van onze mooie voorraadpotten!

 

Amerikaans snoep kopen

Ben jij op zoek naar Amerikaans snoep, koek of chocolade? Bekijk dan eens de verrassende snoep assortiment van Xenos. Hier vind je Amerikaanse snoepjes en koekjes voor een mooi prijsje. Ook verkopen wij chocolade (snoepjes) van bekende merken uit andere landen zoals Toblerone en Daim. De keuze is reuze!

 

Chocolade repen kopen

Bij Xenos zeggen we: ‘Voor ieder maatje een chocolaatje’. In onze collectie vind je de lekkerste chocolade: melk, puur, wit, met of zonder nootjes. Ga jij voor een heerlijke chocoladereep? Of ben jij meer fan van kleine chocolade snoepjes? En heb je al ooit chocolademelk gemaakt van onze chocololly’s? Dat is verrassend makkelijk en bovendien leuk om te geven als cadeautje. Wat ook altijd in de smaak valt is chocoladefondue. Bij Xenos vind je daarvoor speciale fondue chocolade. Extra lekker en makkelijk in gebruik!

 

Goedkoop snoep kopen

Je shopt het gehele assortiment aan koek, snoep en chocolade online of in een van onze winkels. Houd je ook de folder in de gaten? Zo mis je geen aanbieding en kun jij nog meer goedkoop snoep kopen!