Menu

EK 2021

Na jaren is het eindelijk zover: Nederland doet weer mee met een kampioenschap. In 2021 betreft dat het Europees Kampioenschap. Heb jij al bedacht waar je de wedstrijden gaat kijken? Ga je naar de kroeg om het spektakel op een groot scherm te kijken of maak je er een thuiswedstrijd van met vrienden? Bij Xenos vind je genoeg spullen om een avondje EK kijken aangenaam te maken. Zo vind je veel wegwerpservies, zoals bordjes bekertjes en snackcups. Je kan natuurlijk ook een mooie schaal kopen die je na het EK gewoon nog kan gebruiken en vergeet de bierglazen niet!


Op naar een mooie wedstrijd

Jij weet alle EK 2021 poules al uit je hoofd en het speelschema ken je van voor naar achter. Misschien ga jij nog wel naar een wedstrijd in één van de gastlanden. Waar je het EK ook kijkt dit jaar, het wordt één groot oranje feest. Trommel je vrienden op, versier je huis in EK-sferen en bouw er een gezellig feest van.


Shop alles voor het EK bij Xenos

Ga je sowieso een wedstrijd kijken bij jou thuis? Maak je huis dan helemaal klaar voor het EK. Je shopt alles voor een goede thuiswedstrijd gemakkelijk op Xenos.nl of kom naar een van onze winkels.