Menu
Slingers en Vlaggenlijnen Slingers en Vlaggenlijnen

Slingers en Vlaggenlijnen

Slingers

Ken je de uitspraak: het leven is een feestje, je moet alleen zelf de slingers ophangen? Xenos heeft slingers voor ieder moment. Om je huiskamer op te vrolijken met een leuke tekst of om een jarige in het zonnetje zetten. Met een letterslinger kun je zelf een eigen tekst samenstellen. Dit is leuk ter decoratie van je interieur en leuk om een persoonlijke tekst cadeau te geven. Bij Xenos vind je ook allerlei kleurrijke slingers voor verjaardagen, bruiloften of een geslaagd feestje. Deze slingers kun je online kopen, denk aan honeycomb slingers, plastic- en papierenvlaggetjes en ballonslingers. Al je feestartikelen koop je gewoon online bij Xenos. 

Vlaggenlijnen voor ieder feestje

Vlaggetjes horen bij een feestje! We hebben verschillende vlaggenlijnen die passen bij alle leeftijden, van jong tot oud. Versier het huis voor een 16-jarige met een feestelijke vlaggenlijn met het getal 16 erop. De leeftijdsvlaggen zijn beschikbaar voor speciale leeftijden van 16 t/m 60 jaar. Maar het kan gekker; ons assortiment bestaat uit een vlaggenlijntje voor op een taart tot een slinger van hoedjes. Er zijn veel verschillende vlaggetjes en slingers verkrijgbaar. Een goed versierde woonkamer is een leuk cadeau voor de jarige. Vergeet de confettiballonnen en opblaasbare cijfers en de honeycombs niet. 


Versieren maar!

Binnenkort iemand jarig? Dan moet het huis natuurlijk versierd worden. Shop het ruime assortiment slingers en vlaggenlijnen op Xenos.nl of kom naar een van onze winkels.