Menu

Omschrijving

Met deze Grillerette deluxe kun je buiten én binnen grillen/barbecueën met houtskool zonder rook! De rookvrije houtskool is een compact exemplaar. Met de unieke ventilator, werkend op batterijen of mini-USB kun je lucht laten blazen naar de houtskool waardoor de BBQ heter of koeler wordt. Hierdoor is de BBQ al in 3 minuten klaar voor gebruik. Dankzij het unieke design komen de kolen niet in aanraking met het vet en vocht wat van het vlees afkomt. Zo heb je het beste van een barbecue, zonder rook!
 

Hoe werkt het?
In de houder voor het houtskoolbakje doe je een beetje aanmaakgel. Dit steek je aan en hierop plaats je het houtskoolbakje met daarin houtskool. Vervolgens plaats je de opvangbak gevuld met 200 ml water hierop. Als laatste gaat de bakplaat erop en je kunt beginnen met bakken. Lees voor gebruik de volledige gebruiksaanwijzing. Eindelijk een BBQ die gewoon op tafel kan staan en koel van buiten blijft. 
 

De Grillerette wordt geleverd met een stevige draagtas waardoor de BBQ makkelijk mee te nemen is of om schoon op te bergen.
 

* Indoor barbecueën
* Rookvrij
* Werkt op 4 AA batterijen of mini-USB
* Inclusief draagtas
* Exclusief deksel

Specificaties

  • Artikelnummer 047755
  • Online Only Nee
  • Diameter (cm) 35
  • Producthoogte (cm) 18
  • Kleur Zwart
  • Werkt op batterijen Ja

Heb jij de Grillerette deluxe BBQ - zwart?

Plaats een review

Vertel ons wat je van dit product vindt en deel je ervaring met andere klanten. Heb je specifieke vragen over het product neem dan contact op met onze klantenservice.

Lees hier over ons reviewbeleid