Menu
Borduren en Haken Borduren en Haken

Borduren en Haken

Creatieve hobby: haken en breien

Haken en borduren zijn het nieuwe yoga. Het is lekker ontspannend om met een bol wol of garen aan de slag te gaan. We hebben verschillende leuke haakpakketten om de leukste figuren zelf te haken. In deze pakketten zit een haakpatroon, garen en haaknaalden. Een zelfgehaakt figuur is leuk om te maken en ook erg attent om cadeau te geven aan vrienden of kleinkinderen. Haak zelf bijvoorbeeld een cactus, unicorn of flamingo! Bij Xenos vind je ook een uitgebreid assortiment garen. Kies je favoriete kleur of kleurcombinatie! 

Borduren

Borduren kan je ook veel ontspanning opleveren! Lekker even je hoofd uitzetten en prachtige patronen maken met borduurgaren. In onze online hobbywinkel vind je een compleet assortiment om zelf te starten met borduren. Met de borduurpakketten heb je een compleet pakket om direct aan de slag te gaan met borduren. Zo is er een pakket met veertjes patroon en een pakket om zelf een kussen te borduren. Kijk ook eens bij alle borduurbenodigdheden om je hobby uitrusting compleet te maken. Je vindt er o.a. borduurringen, borduurnaalden, een borduurschaartje en handige opbergkistjes voor al je hobbyspullen. Weet je al wat je wilt gaan maken, bestel dan ook meteen borduurstof. 

Online garen kopen

Al je garen koop je gewoon eenvoudig online of in de winkel. Er is garen van verschillend materiaal verkrijgbaar in onze online hobbywinkel. Kies het materiaal waar jij prettig mee werkt; acryl, katoen of wol. Ga zelf eens aan de slag met haken of borduren en misschien wordt het ook jouw nieuwe hobby!