Menu

Pedaalemmer zwart

Zwarte pedaalemmer kopen

Een pedaalemmer zwart is onmisbaar in de keuken, je stapt op het pedaal en hij gaat open. Ook met je handen vol kun je gemakkelijk het afval weggooien. Een zwarte pedaalemmer met twee emmers in de keuken is perfect om afval te scheiden. Met een zwarte pedaalemmer in de keuken kan jij de plank nooit mis slaan. Zwart is een kleur die in elk interieur mooi staat. Wil je toch net een andere look? Ga dan voor een mat zwarte pedaalemmer, dit geeft een stoere uitstraling. Een ronde of vierkante pedaalemmer? Een zwarte pedaalemmer 30 liter of toch een pedaalemmer 5 liter zwart? Xenos heeft het allemaal!

 

Pedaalemmer zwart 3 liter kopen

Een zwart pedaalemmertje kan niet ontbreken in de badkamer of in de toiletruimte. Een zwarte pedaalemmer 3 liter is hiervoor perfect! Je kunt er gemakkelijk make-up doekjes of wattenstaafjes in kwijt, zo blijft jouw badkamer opgeruimd. En door de zwarte kleur is het een stijlvolle toevoeging aan je badkamer of het toilet. Bekijk ook eens onze andere badkamer prullenbakken of badkamer accessoires.

 

Goedkope pedaalemmer mat zwart

Ben je de perfecte zwarte pedaalemmer tegengekomen voor in jouw badkamer of keuken? Bestel deze dan gemakkelijk online of kom langs in een van onze winkels. Neem ook eens een kijkje bij vuilniszakken voor in jouw pedaalemmer. Wil je op de hoogte blijven van de laatste acties en aanbiedingen? Houd dan onze folder in de gaten.