Menu
Vazen Vazen

Vazen

Gerecycled glas

Met de vaasjes van Xenos maak je jouw huis gezellig! Ons assortiment bestaat uit een heleboel verschillende vazen. Van bolvaas tot buikvaas en van flesvaas tot diamantvaas. De meeste vazen zijn gemaakt van 100% eco glas, dit wil zeggen dat de glazen vazen gemaakt zijn van gerecycled glas. Check alle glazen vazen van Xenos in de webshop.

 

De mooiste vazen

Bloemen brengen sfeer en gezelligheid met zich mee, maar je moet ze natuurlijk wel ergens in kunnen zetten. Maak jouw huis gezellig met de mooie vazen van Xenos. Eén bloem in een stijlvolle vaas of een simpele glazen vaas met een mooie grote bos bloemen. Wat je ook kiest, vazen geven je interieur heel eenvoudig een kleine metamorfose. Bekijk ons assortiment en kies de vaas die het beste in jouw interieur past. Tip: combineer verschillende vazen voor een speels geheel.

 

Geef die bloem een vaas

Een glazen vaas, een bolvaas of een aantal kleine vaasjes. In ons assortiment hebben wij exemplaren voor in elke kamer. Een strak design voor in een modern of industrieel interieur. Een sierlijk exemplaar voor in een landelijk interieur. Welke past bij jou? Combineer de mooiste vazen met een leuk kaarsplateau of een aantal kunstplanten voor een stijlvol geheel.