Menu
  • Gratis afhalen en retourneren in 165 winkels
  • Gratis bezorging vanaf €35,-
  • Levertijd 1-2 werkdagen
  • Klantenbeoordeling van 9

Wasmand zwart

Wasmand zwart kopen

Grote wasjes, kleine wasjes; stop ze eerst in de zwarte wasmand! Stapelt het wasgoed zich op bij jouw thuis? Met een wasmand zwart sorteer jij je was gemakkelijk voordat het de wasmachine in gaat. Wil je liever niet dat je wasmand teveel opvalt? Ga dan voor een wasmand zwart met deksel. Deze staat mooi in je badkamer en is je vuile was niet meteen te zien. Een zwarte wasmand met deksel is dus super praktisch. Zwarte wasmanden staan extra mooi in een donkere wasruimte of badkamer.

 

Wasmand zwart met deksel

Dat de was nou niet een eyecatcher is op overloop, badkamer of washok, kan een zwarte wasmand met deksel dat wel zijn. Met een wasmand zwart met deksel zorg jij ervoor dat de vieze was netjes is opgeborgen. Wanneer het tijd is om een wasje te draaien pak je je zwarte heupwasmand erbij om de was in één keer gemakkelijk te verplaatsen naar de wasmachine. Staat jouw wasbox zwart in de badkamer? Maak het plaatje dan compleet met bijpassende zwarte badkamer accessoires.

 

Goedkope zwarte wasmanden kopen

Een wasmand zwart shop je natuurlijk bij Xenos. Goedkope zwarte wasmanden koop je gemakkelijk online of kom naar een van onze winkels. Altijd op de hoogte blijven van de laatste acties? Houd dan onze folder in de gaten en schrijf je in voor de nieuwsbrief.