Menu
  • Gratis afhalen en retourneren in 165 winkels
  • Gratis bezorging vanaf €35,-
  • Levertijd 1-2 werkdagen
  • Klantenbeoordeling van 9
Lekkere trend: de freakshake! Lekkere trend: de freakshake!

Lekkere trend: de freakshake!

Geplaatst: 7 juni 2023

My milkshake brings all the boys to the yard

Het is lekker, het is eigenlijk veel te ongezond, en het is extreem geschikt voor op Instagram: de freakshake. Een milkshake met zoveel extra’s (donut, suikerspin, versiersels) dat het met gemak een maaltijd kan vervangen. Bij Xenos zijn wij in ieder geval #fan! Een mierzoet drankje, versiert met nog zoetere snacks (again: donut!) en hartstikke fotogeniek. Lees snel verder zodat ook jij een freakshake kan maken!

Ingrediënten:

- Schepijs in jouw favoriete smaak
- Melk
- Slagroom
- Tasty Me Donuts mix
- Tasty Me versierels
- Suikerspinsuiker

Benodigdheden:

- Mason jar
- Suikerspinmachine

Stap 1: milkshake maken

Ga allereerst aan de slag met het maken van de milkshake. Dit is immers de basis van jouw freakshake. Haal in de supermarkt jouw favoriete smaak schepijs, zoals aardbei, chocolade of vanille. Mix dit met een beetje melk zodat het drinkbaar wordt. Schenk de milkshake vervolgens in een mason jar.

Stap 2: donuts maken

Daarna is het tijd voor de donuts (yehes!). Volg de stappen op de Tasty Me Donuts mix voor de lekkerste donuts. Maak vervolgens af met glazuur of eetbare lijm en de leukste strooisels.

Stap 3: draai een suikerspin

Nu is het tijd voor het pronkstuk van de freakshake: de suikerspin. Neem je suikerspinmachine en vul zoals aangegeven met jouw favoriete kleur suikerspinsuiker. Begin maar met draaien! Let op: maak de suikerspinnetjes niet te groot. Ze moeten immers op de freakshake passen.

Stap 4: stapelen maar!

Heb je alle losse onderdelen klaar? Dan kan het maken van dé perfecte freakshake beginnen. Neem de met milkshake gevulde masjon jar. Leg daar vervolgens een zelfgemaakte (en extra versierde!) donuts bovenop. Bovenop de donut leg je je zelfgemaakte suikerspinnetje. Nog niet zoet genoeg? Versier extra met de leukste strooisels van Tasty Me. Tadaaaaa! Jouw freakshake is klaar voor Instagram. Oké oké, daarna mag je ‘m opdrinken!

Meer inspiratie opdoen?