Menu
Cadeautjes voor dobbelspel sinterklaas Cadeautjes voor dobbelspel sinterklaas

Cadeautjes voor dobbelspel sinterklaas

Geplaatst: 13 november 2020 | Bekijk meer in: Feest

De leukste dobbelspel cadeaus

Gooi nóg een keer, geef je cadeau door naar links, ruil je cadeau... dit zijn slechts een paar voorbeelden waar de dobbelsteen op kan rollen tijdens het dobbelen. Ben jij van plan om een dobbelspel te doen tijdens Sinterklaas? Leuk! Maar het is soms een uitdaging om een leuke cadeautjes te shoppen binnen een bepaald budget. In deze blog vind je de leukste cadeautjes voor een dobbelspel. Er is toch niets leukers dan dat er gestreden wordt om jouw cadeautje?

shop schoencadeautjes >

Wat moet ik kopen voor een dobbelspel?

De kunst is om cadeaus te kopen waar iedereen blij van wordt. Wil jij snel een cadeau scoren en speel je graag op ‘safe’? Ga dan voor sinterklaas dobbelspel cadeautjes zoals een chocoladeletter, een spelletje of mooie woonaccessoires zoals een fotolijst of dinerkaarsen. Ben je op zoek naar originele cadeaus voor een dobbelspel? Laat je hersens kraken en bedenk wat bijzonder is binnen jouw vriendengroep, familie of klas. Wat voor gekke gewoontes hebben jullie en wat voor cadeautjes passen daarbij? Drinken jullie bijvoorbeeld graag samen wijn? Dan is een leuke wijnstopper zeker een gewild cadeautje. Wil je tijdens het dobbelen heel veel lol beleven en dubbel liggen van het lachen? Ga voor een grappig dobbelspel cadeautje. Dit zijn meestal alledaagse voorwerpen met een gekke twist zoals sokken met een vrolijke print.

xenos sinterklaas sint chocoladeletters

Hoeveel cadeautjes heb je nodig voor een dobbelspel?

 Er is geen vast aantal cadeautjes dat je nodig hebt voor een dobbelspel. Het is wel handig om dit vooraf met elkaar af te spreken. Gaan jullie voor veel kleine cadeaus of liever één of twee grote cadeaus? En hoeveel geld wil iedereen uitgeven aan Sinterklaas? Het is belangrijk dat jullie allemaal op één lijn zitten. Ga bijvoorbeeld voor 3 dobbelspel cadeautjes van 5 euro dan kom je op een totaalbedrag van 15 euro uit. Meer of minder kan natuurlijk ook!

spelregels dobbelspel >

Dobbelspel cadeautjes voor 5 euro

Heb je met vrienden, familie of klasgenoten een budget afgesproken voor het dobbelen? Dan kan het even rekenen zijn tijdens het shoppen van de sinterklaascadeaus. Hieronder onze favoriete dobbel cadeautjes voor 5 euro.

 

Dobbelspel cadeautjes voor 10 euro

Heb je een cadeaubudget van 10 euro voor het dobbelen? Dan heb je meer dan genoeg keuze uit de leukste cadeaus. Om de keuzestress te beperken, hebben wij hieronder onze favoriete dobbelcadeaus voor 10 euro voor jou geselecteerd. 

 

Nog meer sinterklaasspel cadeautjes

Zit jouw perfectecadeau hier nog niet tussen? Bekijk ook onze blog over de leukste sinterklaascadeaus of schoencadeaus en laat je inspireren. Of vind eenvoudig een cadeau via onze cadeauvinder.

shop cadeaus >

Meer inspiratie opdoen?
DIY: Bladeren of bloemen inlijsten  DIY: Bladeren of bloemen inlijsten Geplaatst op: 26 april 2020 Geplaatst in: DIY's, Trends & tips
5 originele Valentijnscadeaus 5 originele Valentijnscadeaus Geplaatst op: 11 februari 2020 Geplaatst in: Feest
10 leuke valentijnscadeaus voor haar 10 leuke valentijnscadeaus voor haar Geplaatst op: 9 januari 2023 Geplaatst in: Feest, Trends & tips
Sinterklaascadeaus voor jong en oud! Sinterklaascadeaus voor jong en oud! Geplaatst op: 11 november 2022 Geplaatst in: Feest