Menu
De leukste cadeautjes voor een dobbelspel De leukste cadeautjes voor een dobbelspel

De leukste cadeautjes voor een dobbelspel

  • Geplaatst: 8-11-2021
  • |
  • Bekijk meer in: Feest

Sinterklaas cadeaus om te dobbelen

Gooi nóg een keer, geef je cadeau door naar links, ruil je cadeau... dit zijn slechts een paar voorbeelden waar de dobbelsteen op kan rollen tijdens het dobbelspel op Pakjesavond. Ben jij van plan om een dobbelspel te doen tijdens Sinterklaas of Kerst? Leuk! Maar het is soms ook lastig om de juiste cadeautjes te vinden binnen een bepaald budget. Een hele uitdaging, volgens de Sint en zijn pieten.

De Sint komt graag bij Xenos, door het uitgebreide assortiment, kan hij er voor iedereen wel slagen. In deze blog vind je de leukste cadeautjes voor een dobbelspel, met vrienden of familie en met verschillende budgetten. Er is toch niets leukers dan dat er gestreden wordt om dat ene leukste cadeautje?

Sinterklaas cadeau voor een vrouw

Doe je een dobbelspel tijdens Kerst met alleen vriendinnen? Lucky you! Dan is het extra makkelijk om een leuk sinterklaas cadeau te kopen. Bedenk wat je zelf graag zou willen hebben, grote kans dat jouw vriendinnen dat ook leuk vinden. Met woondecoratie zit je eigenlijk altijd wel goed. Accessoires zijn natuurlijk heel persoonlijk maar van een mooie stolp, zacht plaid, rustieke kaars of leuk fotolijstje, wordt (bijna) iedereen wel blij. Zolang je niet al te uitgesproken printjes of kleuren kiest, speel je letterlijk op save.  

Giftsets als cadeau sinterklaas

Een giftset is leuk om te geven en om te krijgen. Bij Xenos vind je de lekkerste giftsets om zelf chocolademelk, whiskey of prosecco te maken. 

Sinterklaas cadeau voor een man

Het is het leukst als er leuke variaties aan gekke, leuke en grappige cadeautjes liggen. Is het de bedoeling dat je meerdere cadeautjes meeneemt? Ga dan zeker voor één grappig of gek cadeautje... dobbelplezier gegarandeerd! Op zoek naar sinterklaas cadeaus voor mannen? Bij Xenos vind je een uitgebreid assortiment grappige cadeautjes die perfect zijn voor de man. Onze sinterklaas cadeau ideeen vind je hieronder en shop je gemakkelijk op de website of in een van onze winkels.

Mokken en meer...

Iedereen drinkt wel eens koffie, thee of andere dranken uit een mok. Bij Xenos vind je een uitgebreid assortiment mokken voor een klein prijsje. Leuk om tussen de cadeaus te leggen, er is altijd wel iemand die graag uit een leuke mok drinkt.

Sharing = caring

Hoe vier jij dit jaar pakjesavond? Deel het met @xenos_nl. Vinden we leuk! Maak een mooie foto en tag #xenos of @xenos_nl in het bericht. Wie weet zie je het terug op Xenos.nl, op een van onze social media kanalen of in de nieuwsbrief.