Menu
  • Gratis afhalen en retourneren in 165 winkels
  • Gratis bezorging vanaf €35,-
  • Levertijd 1-2 werkdagen
  • Klantenbeoordeling van 9
De leukste herfstdecoratie ideeën De leukste herfstdecoratie ideeën

De leukste herfstdecoratie ideeën

Geplaatst: 21 september 2023

Tijd voor wat herfst in huis!

Het wordt steeds kouder, de zon gaat eerder onder, kortom; de herfst staat voor de deur. De kinderen zitten steeds vaker binnen en jij verheugt je meer en meer op een kop warme chocolademelk. Hoog tijd om de woondecoratie in je huis aan te passen op dit nieuwe seizoen. Je kunt buiten in de natuur allerlei materialen verzamelen, om mooie herfstdecoratie van te maken voor in huis. Heb je niet zo'n zin om naar buiten te gaan? Laat je inspireren en ontdek hoe jij de leukste herfstdecoratie zelf kunt maken. Deze blog bevat twee leuke simpele DIY's om de herfst in huis te halen! Lees snel verder!

shop herfstdecoratie>

DIY: Maak je eigen herfstplateau!

Heb je allerlei herfstspullen verzameld? Zoals mooie kaarsen in herfstkleuren of allerlei leuke seizoensdecoratie. Presenteer deze samen op een houten dienblad. Kunstbloemen en planten mogen natuurlijk niet ontbreken in je herfststukje. 

Om je herfststukje helemaal af te maken kun je gebruik maken van kleine eikels, dennenappels of pompoenen. Ook herfstbladeren en takken doen het erg goed. Ben je niet zo creatief? Ga dan voor een paar simpele dennenappels in een mooie glazen vaas. Een super simpele manier om toch de herfst in huis te halen.

Deel jouw herfstdecoratie met #xenos

De herfst in huis halen is dus niet zo moeilijk als je denkt. Door je eigen creativiteit en een paar tips maak jij gemakkeljk de mooiste herfstdecoratie. Heb jij al iets moois gemaakt? Laat het zien aan andere Xenos fans! Deel de foto met #xenos of @Xenos_NL en wie weet zie je jouw foto terug op een van onze social media kanalen of webshop.

Bewaar op Pinterest

Neem ook een kijkje op Pinterest voor nog meer inspiratie!

Meer inspiratie opdoen?
Knutselen voor Vaderdag Knutselen voor Vaderdag Geplaatst op: 23 mei 2024
Zelf oorbellen maken voor Moederdag Zelf oorbellen maken voor Moederdag Geplaatst op: 11 april 2024
DIY Paaskrans maken DIY Paaskrans maken Geplaatst op: 11 maart 2024
Knutselen voor Pasen Knutselen voor Pasen Geplaatst op: 5 april 2024