Menu
Dek de perfecte kersttafel Dek de perfecte kersttafel

Dek de perfecte kersttafel

Kerstdiner? Dek de tafel tot in perfectie!

Het duurt niet lang meer: de voorbereidingen moeten nu toch echt getroffen worden voor het kerstdiner dat jij dit jaar organiseert voor vrienden en familie. Het menu heb je allang samengesteld en de recepten liggen al klaar. Laat kerst maar beginnen! Maar heb je al gedacht aan de perfect gedekte tafel? Lees snel verder voor de leukste inspiratie om je tafel helemaal in kerstsferen te dekken.

Een chic kerstdiner

Serveer je eten op een mooi servies

Het eten kan nog zo lekker zijn, maar het oog wil ook wat. Waarschijnlijk heb je al flink geoefend op het mooi presenteren van de gerechten, maar een mooi bord om het op te leggen mis je nog. Bij Xenos vind je een ruim assortiment servies. Van basic witte borden tot eigentijds porselein. Of combineer verschillende serviesseries met elkaar voor een speels effect! Vergeet het glaswerk en bestek niet. Alles moet ten slotte op en top zijn deze kerst!

Het perfecte tafelkleed en mooie placemats

Mooi servies vraagt natuurlijk ook om een perfect gedekte tafel. Een mooi tafelkleed is de basis. Ga je dit jaar voor chic? Leg dan een mooi katoenen tafelkleed op tafel. Dit straalt luxe uit! Liever geen gedoe met het uitwassen van gemaakte vlekken? Kies dan voor een papieren variant. Bij Xenos vind je verschillende papieren tafelkleden. Voor elke stijl wat wils! Na het kerstdiner gooi je het tafelkleed gewoon bij het oud papier! Handig, toch? Je kan ook helemaal uitpakken met placemats. Ga bijvoorbeeld voor verschillende kleuren voor een speels effect of ga voor placemats gemaakt van natuurlijk materiaal voor een rustige uitstraling

Dek de eettafel tot in de puntjes

Tafelkleed? Check! Nu de rest nog… Het is kerst, dus de tafel lekker uitbundig dekken kan gewoon. Kleed de tafel extra winters aan door nepbontjes neer te leggen, zet een mooi vaas neer en vul die met lampjes en kerstballen, plaats mooie kandelaars en versier de tafel met andere kerstdecoratie. Complimenten gegarandeerd!

Gezellig kerstontbijt

Knusse kerstbrunch

Versier boven de tafel

Vind je alleen de tafel mooi aankleden niet genoeg? Denk dan eens aan een tafelklem. Bevestig gemakkelijk de klem aan je tafel en versier de tafelklem met mooie kerstballen, kerstverlichting en guirlandes. Zo heb je niet alleen kerst op de tafel, maar ook boven de tafel. Super sfeervol!

Deel jouw kersttafel met #xenos

Organiseer jij dit jaar het kerstontbijt, kerstbrunch of kerstdiner bij jouw thuis en is jouw kersttafel tot in de puntjes gedekt? Deel een mooie kerst foto met andere Xenos fans door gebruik te maken van de hashtag #xenos of tag @Xenos_NL. Wie weet zie jij jouw foto terug op een van onze social media kanalen of op de webshop.