Menu
  • Gratis afhalen en retourneren in 155 winkels
  • Gratis bezorging vanaf €35,-
  • Levertijd 1-2 werkdagen
  • Klantenbeoordeling van 9
  • Gratis aankoopbescherming
Zelf een palletbank maken Zelf een palletbank maken

Zelf een palletbank maken

Geplaatst: 7 juni 2023 | Bekijk meer in: DIY

Hoe maak ik een bank van pallets?

Een tuinbank van pallets, hoe leuk is dat! Kan jij niet wachten om in het zonnetje te relaxen op je eigen gemaakte tuinbank? Lees dan snel verder om te weten hoe je in 4 stappen van pallets een loungeset maakt!

Wat heb je nodig?

shop palletkussens >

Zo maak je van pallets een loungeset

Stap 1. Leg twee pallets op elkaar. Leg de eerste pallet op z’n kop op de grond neer en leg de tweede pallet er andersom op. Op deze manier heb je een vlak zitgedeelte en zijn de pallets makkelijker aan elkaar te bevestigen.

Tip! Gebruik werkhandschoenen om splinters te voorkomen.

Stap 2. Maak de pallets in alle vier de hoeken vast met lange schroeven. Zorg ervoor dat de pallets stevig vastzitten en dat het geheel niet gaat schuiven. Voelt de bank nog niet stevig genoeg? Zet er dan nog een aantal schroeven bij.

Stap 3. Plaats de derde pallet verticaal tegen de andere pallets. Maak deze weer vast met lange schroeven, zo creëer je de rugleuning.

Stap 4. Kies je favoriete palletkussens uit. Bij Xenos vind je palletkussens in allerlei kleuren en prints. Elke set bestaat uit een kussen voor het zitgedeelte en een kussen voor de rugleuning.

Maak je palletbank extra gezellig

Wil je echt een woonkamer gevoel creëren? Maak je loungeplek compleet met nog meer kussens en een plaid. Dat zorgt voor extra gezelligheid en comfort! Leg ook een mooi buitenkleed onder de bank en hang sfeervolle tuinlampjes op. Ben je van plan om uren te relaxen op jouw palletbank? Zorg ervoor dat je niet de hele tijd in de zon ligt. Hang een schaduwdoek op of zet er een parasol bij. Dat is geen overbodige luxe!

Meer inspiratie opdoen?
DIY: macrame plantenhanger maken DIY: macrame plantenhanger maken Geplaatst op: 7 februari 2024 Geplaatst in: DIY
DIY vaas voor paastakken DIY vaas voor paastakken Geplaatst op: 12 januari 2024
Kerstkrans maken Kerstkrans maken Geplaatst op: 18 december 2023
Kerstbal knutselen Kerstbal knutselen Geplaatst op: 9 november 2023 Geplaatst in: DIY, Feest