Menu
  • Gratis afhalen en retourneren in 155 winkels
  • Gratis bezorging vanaf €35,-
  • Levertijd 2-4 werkdagen
  • Klantenbeoordeling van 8,8
  • Gratis aankoopbescherming
Tuinkamer inspiratie Tuinkamer inspiratie

Tuinkamer inspiratie

Geplaatst: 7 juni 2023 | Bekijk meer in: Tuin & balkon

De leukste ideeën voor het inrichten van een tuinkamer

Heb jij het geluk dat je een fijne tuin hebt én staat daar een veranda in? Wat heerlijk! Zo kan je het hele jaar buiten zitten, weer of geen weer. Maak van je veranda een tweede woonkamer met de gezellige woonitems. Weet jij niet waar je moet beginnen? Lees dan snel verder en maak in 4 stappen jouw veranda tot een paradijsje.

Stap 1: kies de stijl

Misschien wel de meest belangrijke tip om het inrichten van jouw veranda mee te beginnen: bepaal de stijl voor onder de veranda. Trek jij bijvoorbeeld de woonstijl van binnen door naar buiten? Of mag de tuin een heel andere sfeer krijgen? Wanneer je de stijl heb bepaalt kan je aan de slag. Maak bijvoorbeeld eerst een moodboard voordat je spullen gaat shoppen. Zo houd jij het gewenste resultaat altijd voor ogen.

Natuurlijk

Strand

Stoer

Stap 2: bepaal het budget

Waarschijnlijk heeft de basis van de veranda al genoeg geld gekost, dus is het wel zo fijn om de accessoires voor een leuk budget te kunnen shoppen. Basis meubelen, zoals een loungebank, zijn een grote uitgave. Maar een bank is ook meteen een meubelstuk dat je niet snel zult vervangen. Dus, zorg dat de basis goed is en dan kan je daarna helemaal los met accessoires, kussens en bloempotten. Bepaal wel eerst het budget, zodat het niet de spuigaten uitloopt.

50,-

100,-

200,-

Stap 3: eindelijk inrichten

Yes, alles is bij elkaar geshopt en je bent helemaal blij met de pareltjes. Het inrichten kan nu echt gaan beginnen. Begin met de grotere stukken die je hebt aangeschaft, zoals een kastje, hangstoel of hangmat. Dan kan je daarna goed zien waar nog ruimte is om bijvoorbeeld planten neer te zetten. Ga ook de hoogte in en hang leuke accessoires aan de muur en bepaal de plekken waar je lampen wil ophangen.

Stap 4: GENIETEN

Ben jij helemaal tevreden over wat je hebt neergezet? Dan kan het genieten beginnen! Of het nou regent of je wilt de schaduw opzoeken: onder de veranda is het altijd heerlijk vertoeven. Schenk jezelf een wijntje in, voetjes omhoog en wees trots op je eigen paradijsje.

Deel jouw veranda met #xenos

Heb jij ook een prachtige veranda in de achtertuin? Laat het eindresultaat zien aan andere Xenos fans! Deel de foto met #xenos of @Xenos_NL en wie weet zie je jouw foto terug op een van onze social media kanalen of webshop.

Meer inspiratie opdoen?
Dek de perfecte kersttafel Dek de perfecte kersttafel Geplaatst op: 16 november 2023 Geplaatst in: Tafelen, Feest
Pimp je meubels Pimp je meubels Geplaatst op: 4 september 2023 Geplaatst in: Duurzaamheid, DIY
Laatste schoolweek: 5 cadeautips voor de juf of meester Laatste schoolweek: 5 cadeautips voor de juf of meester Geplaatst op: 29 juni 2023 Geplaatst in: DIY
Tips voor een geslaagd feestje Tips voor een geslaagd feestje Geplaatst op: 7 juni 2023 Geplaatst in: Feest