Menu
Kerststijl: Back to Nature Kerststijl: Back to Nature

Kerststijl: Back to Nature

Natuurlijke kerstdecoratie

Oh dennenboom, oh dennenboom wat zijn je takken wonderschoon! Het is bijna kerst en bij Xenos pakken we dat groots aan met een mooie kerstcollectie in diverse stijlen, waaronder Back to Nature. Deze stijl neemt je mee naar de bossen van Scandinavië, waar je jezelf omringt met mooie dennenbomen. Rendieren lopen rond in de natuur terwijl jij heerlijk binnenzit voor de kerstboom met natuurlijke kersthangers. Benieuwd naar deze mooie kerststijl? Lees snel verder en laat je inspireren! 

Natuurlijke kersthangers

Kersthangers van natuurlijke materialen passen helemaal in kerststijl Back to Nature. Hang je kerstboom dus helemaal vol met trendy kersthangers gemaakt van rotan of hout. Of wat dacht je van een mooie decoratie gewei? Combineer je hippe hangers met kerstballen in natuurlijke tinten zoals beige of donkerbruin dan is het plaatje helemaal compleet.

Kerstbomen in alle maten

Kerstmis is natuurlijk niet compleet zonder een kerstboom! Bij Xenos vind je kunstkerstbomen in allerlei maten en kleuren. Ga voor een grote kerstboom in de woonkamer en zet meerdere decoratie kerstboompjes bij elkaar op een dressior. Misschien nog een klein kerstboompje voor op de slaapkamer of gang? Kerstbomen heb je echt nooit genoeg!

 

Dierenvrienden uit het hoge Noorden

Rendieren, sneeuwuilen, hertjes en een grote beer ... het zijn jouw nieuwe dierenvrienden deze kerst. Zet een mooi rendier beeld neer op de vensterbank en hang een mooie sneeuwuil hanger in de kestboom. Plof na het kerstdiner lekker op de bank met een heerlijk zacht kussentje met een berenprint. Dat is beregezellig! 

Deel jouw favoriete kerststijl met #xenos

Ga jij dit jaar voor de kerststijl Back to nature? Deel een mooie kerst foto met andere Xenos fans door gebruik te maken van de hashtag #xenos of tag @Xenos_NL. Wie weet zie jij jouw foto terug op een van onze social media kanalen of op de webshop.