Menu
  • Gratis afhalen en retourneren in 165 winkels
  • Gratis bezorging vanaf €35,-
  • Levertijd 1-2 werkdagen
  • Klantenbeoordeling van 9
Knutselen voor Vaderdag Knutselen voor Vaderdag

Knutselen voor Vaderdag

Geplaatst: 23 mei 2024

Do it yourself: een Vaderdag cadeau knutselen

Het is bijna Vaderdag! Heb jij al een Vaderdag cadeau gescoord? Of wil jij – eigenlijk veel leuker – je vader verrassen met een zelfgemaakt cadeau? In deze blogpost delen we een eenvoudige Vaderdag DIY. Lees snel verder om te weten hoe je een uniek fotolijstje knutselt voor jouw vader!

Een fotolijst voor de liefste papaBenodigdhedenStappenplan

Een goede voorbereiding is het halve werk. Kies een (blanco) fotolijst uit en verzamel stenen in verschillende maten en kleuren. De stenen hoeven niet helemaal plat te zijn maar het is wel handig als de steen in ieder geval een vlakke kant heeft.

Leg de stenen neer op de rand van de fotolijst. Blijf net zo lang varieren totdat je tevreden bent met het eindresultaat.

kei op fotolijst lijmen

Pak het lijmpistool erbij en lijm de stenen één voor één op de fotolijst. Zorg ervoor dat de stenen stevig vastzitten en laat de lijm even uitdrogen. Wees voorzichtig met het lijmpistool want dit kan erg warm worden!

Neem een stift en schrijf op een mooi vel papier de tekst “Papa, je bent een kei”. Probeer zo netjes mogelijk te schrijven en versier eventueel met hartjes. Een andere leuke optie is om een foto van je vader in te lijsten.

Knutselen voor papa

Kortom steek je creatieve handen uit de mouwen speciaal voor jouw lieve papa. Elke keer als hij naar de fotolijst kijkt, zal hij herinnerd worden aan de moeite die je in het cadeau hebt gestoken. De fotolijst zal ongetwijfeld een glimlach op zijn gezicht toveren. Fijne Vaderdag!

Shop knutselspullen >

Meer inspiratie opdoen?
Recept vegetarische hamburger Recept vegetarische hamburger Geplaatst op: 12 juni 2024
Top 10 Vaderdag cadeaus Top 10 Vaderdag cadeaus Geplaatst op: 23 mei 2024
Knutselen voor Pasen Knutselen voor Pasen Geplaatst op: 5 april 2024