Menu
  • Gratis afhalen en retourneren in 165 winkels
  • Gratis bezorging vanaf €35,-
  • Levertijd 1-2 werkdagen
  • Klantenbeoordeling van 9
Originele bedankjes voor jullie bruiloft Originele bedankjes voor jullie bruiloft

Originele bedankjes voor jullie bruiloft

Geplaatst: 25 juni 2024

De leukste bruiloft bedankjes maak je zelf

Verras jouw bruiloftsgasten met een zelfgemaakt trouwbedankje. Leuk om te maken en nog leuker om te geven! Bij Xenos vind je verschillende knutselmaterialen om goedkope huwelijksbedankjes te maken.

5x ideeën voor trouwbedankjes 

In deze blog laat Lisanne van @happyhandmadeliving zien hoe je eenvoudig trouwbedankjes maakt met glazen flesjes/buisjes, verschillende vullingen en leuke bijpassende boodschappen. Je kunt ervoor kiezen om de teksten zelf met de hand te schrijven of print ze uit in een mooi lettertype. Beide manieren zijn superleuk!

Thanks for popping by

Vul de flesjes met maïs en voeg de boodschap toe: "Thanks for popping by" of "Let’s keep this party popping". Dit is een knipoog naar popcorn en je gasten kunnen er thuis nog van genieten. Bind de kaartjes vast met een stukje touw en je bent klaar.

Let love grow

Een huwelijkscadeau met een duurzaam tintje. Vul de flesjes met bloemenzaadjes die je gasten in hun tuin kunnen planten. Goed voor de bijen en vlinders en een mooie manier om de liefde te laten groeien (én bloeien).

Perfect match

Vul de flesjes met lucifers en gebruik een hartjeszegel van kaarsvet in plaats van een touwtje om het kaartje vast te maken. Hoe leuk is dat!

Like salt and pepper

De beste match is natuurlijk peper en zout! Vul de flesjes met de peper en zout. Jouw gasten zullen nog wekenlang koken met liefde.

Throw confetti

Confetti hoort echt bij een feestje! Vul de flesjes met vrolijke confetti en geef deze bedankjes aan het begin van het feest. Zo kunnen de gasten de confetti die avond meteen gebruiken. Super feestelijk!

Wanneer geef je huwelijksbedankjes?

Huwelijksbedankjes worden meestal aan het einde van het feest uitgedeeld. Een handige manier is om een tafeltje bij de uitgang neer te zetten, zodat gasten zelf hun bedankje kunnen meenemen. Zorg ervoor dat de bedankjes op tijd klaarstaan, want er zijn altijd gasten die eerder vertrekken. Wil je het nog persoonlijker maken? Laat de bedankjes dan wat eerder uitdelen, bijvoorbeeld door de bruidskindjes. Dit maakt het moment extra bijzonder.

Met een origineel trouwbedankje geef je jouw gasten een blijvende herinnering aan jullie speciale dag. Veel plezier met knutselen en geniet van jullie bruiloft!

Gemaakt in samenwerking met @happyhandmadeliving

Meer inspiratie opdoen?
Zelf een cadeau maken voor de juf Zelf een cadeau maken voor de juf Geplaatst op: 3 juni 2024
Top 10 Vaderdag cadeaus Top 10 Vaderdag cadeaus Geplaatst op: 23 mei 2024
Knutselen voor Vaderdag Knutselen voor Vaderdag Geplaatst op: 23 mei 2024
Top 10 Moederdag cadeaus Top 10 Moederdag cadeaus Geplaatst op: 6 mei 2024