Recept: makkelijke Paas chocolade bark
Vier Pasen met deze feestelijke chocolade bark! Een heerlijke traktatie, perfect voor bij de brunch, als zoete snack of bij de koffie. Eenvoudig te maken en ideaal om te delen, zeker als je nog paaschocolade over hebt! Lees snel verder voor het recept!
Benodigdheden voor Paas chocolade bark
- 300 gram pure of melk chocolade
- 100 gram witte chocolade
- Bakplaat
- Bakpapier
- Paas chocolade (dragee eitjes en bijv. een chocolade paashaas)
Bereidingswijze:
Dit recept is super makkelijk om te maken en zo klaar!
Stap 1: Chocolade smelten
Smelt de pure chocolade en witte chocolade apart au bain marie.
Stap 2: Leg de bakplaat klaar
Bekleed een bakplaat met bakpapier en giet vervolgens de pure chocolade over het bakpapier en smeer het met een spatel uit.
Stap 3: Wees creatief
Pak daarna de witte chocolade en maak hoopjes met een lepel op de pure chocolade. Vervolgens kan je met een satéprikker leuke vormen maken door de witte chocolade mengen met het pure chocolade.
Stap 4: Bestrooi de bark met paaschocolade
Vervolgens kan je de bark leuk versieren met paaseitjes, dragee eitjes en andere overgebleven paas chocolade.
Stap 5: In de koelkast
Leg de plaat vervolgens minstens een uur in de koelkast om hard te laten worden en breek het vervolgens in stukken.
Serveer de bark op een leuk bord en deel gezellig uit!