Menu

Iris A4 ladesysteem - 6 lades - 4 liter

Iris A4 ladesysteem - 6 lades - 4 liter

Sorry, dit product is momenteel uitverkocht.

* Dit product is alleen online verkrijgbaar.

25,99

* Dit product is alleen online verkrijgbaar.

Sorry, dit product is momenteel uitverkocht.

Omschrijving

Iris biedt de perfecte oplossingen in opbergen. Dit handige A4 ladesysteem van IRIS heeft een witte frame, is voorzien van 6 kleine transparante lades in 6 verschillende kleuren. Het transparante materiaal van de lades maakt het makkelijk om te vinden wat je zoekt doordat de inhoud gemakkelijk geïdentificeerd kan worden. De inhoud per kleine lade is 4 liter en de binnenafmetingen zijn L315xB215xH68mm. Alle lades zijn voorzien van brede geïntegreerde handgrepen zodat ze gemakkelijk open en dicht gemaakt kunnen worden. De lades zijn ook voorzien van een stopper waardoor deze niet uit het kastje kunnen vallen. Ideaal voor in huis of op de kinderkamer om speelgoed en kinderspullen in op te bergen. De kunststof opbergsystemen van IRIS bieden je vele voordelen. De producten zijn licht in gewicht, makkelijk te reinigen, eenvoudig in gebruik en duurzaam.

* 6 transparante lades
* Geïntegreerde handgrepen
* Lades zijn voorzien van stopper
* Handig voor op de kinderkamer
* Inhoud per lade: 4 liter
* Binnenafmetingen: L315xB215xH68mm

IRIS:
IRIS staat voor innovatie in kunststof consumentenproducten en beoogt met haar producten het dagelijkse leven van de consument/ gebruiker te veraangenamen. IRIS' product ontwikkeling is gericht op moderne leefstijlen en combineert deze met design van hoogwaardige kwaliteit om daarmee op de eindgebruiker gerichte producten te creëren. IRIS biedt de perfecte oplossingen in opbergen voor ondermeer het interieur, huishoudartikelen, DIY en kantoorartikelen. De productie vindt plaats in Nederland.

Specificaties

  • Artikelnummer 871047
  • Inhoud in liter 64
  • Online Only Ja
  • Productbreedte (cm) 35.5
  • Producthoogte (cm) 49.6
  • Productlengte (cm) 26
  • Materiaal Kunststof
  • Kleur Zwart
  • Merk Iris

Heb jij de Iris A4 ladesysteem - 6 lades - 4 liter?

Plaats een review

Vertel ons wat je van dit product vindt en deel je ervaring met andere klanten. Heb je specifieke vragen over het product neem dan contact op met onze klantenservice.

Lees hier over ons reviewbeleid