Menu
< Terug

Kamado grill XL - family-size - 45x112 cm

549

Ontdek het met #Xenos

Omschrijving

Gezellig bbq-en met het hele gezin? De keramische Kamado grill XL zorgt voor het perfecte stukje vlees. De volwassen maat Kamado met een oersterke dubbele glazuurlaag heeft een roestvrijstalen grillrooster met meer dan genoeg grillruimte! De kamado's zijn gemaakt van hoogwaardig keramisch materiaal, wat zorgt voor ideaal warmtetransport binnenin het kooktoestel en geleidelijke warmteverdeling. Met de warmteregelaar aan de onderzijde in combinatie met de regelbare margrietschijf aan de bovenzijde zorg je voor de perfecte temperatuurinstelling. Dit maakt de keramische bbq geschikt voor veelzijdige toepassing, zoals grillen, braden, stoven, garen en roken. 
 

De liefhebber van de keramische bbq vindt in de Kamado’s XL een zeer betaalbaar alternatief van topkwaliteit voor de duurdere merken.

4000 jaar historie
Kamado is het Japanse woord voor “fornuis”. Ruim 4000 jaar geleden bestonden er in het Verre Oosten al soortgelijke modellen die werden gebruikt om de complete maaltijd op te bereiden. De keramische kern en nauwsluitende deksel zorgen voor temperaturen tot wel 400 graden Celsius en houden de warmte extreem lang vast. Het vlees schroeit hierdoor sneller dicht, zodat de smaak perfect bewaard blijft en het vlees zeer mals gegeten kan worden. Deze techniek is verder geperfectioneerd in deze hedendaagse culinaire alleskunner.

De Kamado XL family-size wordt geleverd met 2 bamboe zijtafels, een solide roestvrijstalen onderstel op gelagerde wielen.

* Kamado grill XL
* Gemaakt van keramisch materiaal
* Solide RVS onderstel
* Diameter buitenkant: 45 cm
* Hoogte: 112 cm
* Diameter grill: 38 cm
* Binnen 15 minuten klaar voor gebruik
* Incl. gietijzeren kolenrooster, porselein gecoat grillrooster en gietijzeren margrietschijf
* 2 jaar garantie
* Geproduceerd in dezelfde fabriek als waar ook de Auplex gemaakt wordt

Specificaties

  • Artikelnummer 047753
  • Producthoogte (cm) 112
  • Diameter (cm) 45
  • Online Only Ja
  • Hoofdkleur Zwart
  • Hoofdmateriaal Keramiek
Toon meer specificaties