Menu
Koken en Bakken Koken en Bakken

Koken en Bakken

Een held in de keuken met Xenos

Bij Xenos vind je heel veel handige kookaccessoires en bakbenodigdheden die er voor zorgen dat jij als een ware keukenprins of keukenprinses aan de slag kunt gaan. We hebben een uitgebreid assortiment voor in de keuken. Van bakhulpjes, ovenschalen en bakvormen tot spatels, een knoflookpers of andere cakevormen tot handige keukenspulletjes die jou helpen in de keuken om te wegen, schillen, snijden, roeren, zeven en schenken.

 

Alles voor de barbecue

Ben jij born to grill? Dan kun je bij Xenos helemaal los! We hebben namelijk allerlei toffe barbecues, tools en accessoires voor de BBQ- en grillmasters van Nederland. Speciale tools om groente, hamburgers en vis te grillen op de barbecue bijvoorbeeld. Leuk om zelf een bbq-pakket samen te stellen met artikelen uit ons barbecue-assortiment en cadeau te doen. Natuurlijk zijn onze BBQ tools ook héél erg geschikt om voor jezelf te kopen. Zo kom je goed voor de dag op de buurtbarbecue of bij je vrienden of familie!

 

Keukenhulpjes online kopen

Ook als je cupcakes, cakepops of koekjes wilt bakken, bestel je bij Xenos de leukste vormpjes en zoete versiersels om er een écht feest van te maken. Om jouw baksels op een stijlvolle manier te presenteren hebben we natuurlijk mooie plateaus en etagères. Op zoek naar een grappig apparaat om iets lekkers te maken, zoals wafels of popcorn? Bekijk dan onze superleuke funcooking artikelen. Xenos wenst je veel kook- & bakplezier in de keuken. Bekijk het uitgebreide assortiment en bestel vandaag nog.