Menu

Medisana connect lichaamsanalyse weegschaal BS444

Sorry, dit product is momenteel uitverkocht.

* Dit product is alleen online verkrijgbaar.

29,99

Omschrijving

Blijf op gewicht met de Medisana BS 444 connect weegschaal! Naast het gewicht meet de BS 444 ook je vetpercentage, vochtpercentage, en je spier- en botmassa. Om je gewicht goed te kunnen managen wordt ook de dagelijkse caloriebehoefte vastgesteld. De BS 444 weegschaal meet jouw exacte gewicht met behulp van 4 nauwkeurige DMS-sensoren. De lichaamsanalyseweegschaal is voorzien van een groot, goed leesbaar LCD-scherm en automatische herkenning van maximaal 8 gebruikers. Deze lichaamsanalyse weegschaal heeft ook nog een trendy design.

Via een Bluetooth Smart dataverbinding met een geschikte smartphone of tablet, stuur je alle meetgegevens automatisch naar de VitaDock + App en naar VitaDock Online. Zo heb je altijd een duidelijk overzicht van je meetresultaten!

* Medisana BS444 lichaamsanalyse weegschaal
* Met Bluetooth smart dataverbinding
* Handige 'tap-on' inschakeltechniek
* Vier nauwkeurige sensoren voor exacte meetresultaten
* Groot, goed leesbaar lcd-scherm
* Automatische herkenning van 8 gebruikers

Over Medisana
Niets is belangrijker voor mensen dan hun gezondheid. Dit feit motiveerde Medisana gedurende meer dan 30 jaar, wat ze gemaakt heeft tot één van de toonaangevende gezondheidsspecialisten. Medisana is werkzaam op de markt van de thuistherapie en werkt er continu aan om gezondheidsproducten te ontwikkelen, te produceren en op de markt te brengen, welke mensen kunnen helpen om hun eigen gezondheidstoestand op een onafhankelijke en zelfbewuste manier te monitoren, zichzelf zonder risico te behandelen en op een professionele manier schoonheidsverzorging mogelijk te maken.

Specificaties

  • SKU 693202
  • Online Only Ja
  • Productbreedte (cm) 30
  • Producthoogte (cm) 2.3
  • Productlengte (cm) 30
  • Hoofdkleur Wit
  • Merk Medisana
  • Werkt op batterijen Ja

Heb jij de Medisana connect lichaamsanalyse weegschaal BS444 ?

Plaats een review

Vertel ons wat je van dit product vindt en deel je ervaring met andere klanten. Heb je specifieke vragen over het product neem dan contact op met onze klantenservice.

Lees hier over ons reviewbeleid