Menu
< Terug

Medisana ISA lichaamsanalyse weegschaal

34.99

Ontdek het met #Xenos

Omschrijving

De Medisana ISA personenweegschaal met lichaamsanalyse is voorzien van een glazen omranding met blauwe LED-verlichting en een groot blue-backlight LCD-display. Naast het meten van het gewicht, maakt de weegschaal ook een lichaamsanalyse, deze bestaat uit: het meten van je vetpercentage, vochtpercentage, en je spier- en botmassa.

De weegschaal is voorzien van 4 nauwkeurige sensoren die ervoor zorgen dat jouw gewicht tot in precisie wordt gemeten. De handige “Step-on”-inschakeltechniek zorgt ervoor dat je niet hoeft te bukken om een meting te starten. Het antislip oppervlakte zorgt ervoor dat je niet snel uit zult glijden.

* Medisana ISA personenweegschaal
* Glasomranding met blauwe LED-verlichting
* Vaststelling van BMI-waarde
* Bepaling lichaamsvet, spieren, lichaamsvocht
* Vaststelling van de botmassa
* 10 geheugenplaatsen
* Groot blue-backlight LCD scherm
* Vier nauwkeurige sensoren voor exacte meetresultaten
* Handige 'step-on' inschakeltechniek
* Antislip oppervlakte
* 8 mm dik veilgheidsglas
* Max. draagkracht: 180 kg
 
Over Medisana
Niets is belangrijker voor mensen dan hun gezondheid. Dit feit motiveerde Medisana gedurende meer dan 30 jaar, wat ze gemaakt heeft tot één van de toonaangevende gezondheidsspecialisten. Medisana is werkzaam op de markt van de thuistherapie en werkt er continu aan om gezondheidsproducten te ontwikkelen, te produceren en op de markt te brengen, welke mensen kunnen helpen om hun eigen gezondheidstoestand op een onafhankelijke en zelfbewuste manier te monitoren, zichzelf zonder risico te behandelen en op een professionele manier schoonheidsverzorging mogelijk te maken.

Specificaties

  • Artikelnummer 693200
  • Merk Medisana
  • Online Only Ja
  • Hoofdkleur Wit
  • Hoofdmateriaal Glas
Toon meer specificaties