Menu
< Terug

Medisana personenweegschaal PS420 - goudkleurig

24.93

Ontdek het met #Xenos

Omschrijving

Op zoek naar een stijlvolle personenweegschaal van een kwalitatief sterk merk? De PS420 weegschaal van Medisana biedt precies wat nodig is voor een goede prijs. De weegschaal zorgt voor nauwkeurige gewichtsmeting en duidelijke weergave van de resultaten. Daarnaast zal de goudkleurige weegschaal niet misstaan in jouw badkamer.

De personenweegschaal wordt geleverd met twee AA-batterijen, zodat je zonder poespas direct kunt starten met jouw gewichtsmeting. Met een nauwkeurige weergave per 100 gram weet je zelfs of dat kleine beetje extra beweging je heeft geholpen die laatste pondjes kwijt te raken. Verder heeft de PS 420 alle snufjes die je van een Medisana weegschaal mag verwachten: automatische uitschakeling zodat de batterij extra lang meegaat en weergave van gewicht naar keuze in kg, Stone of ponden. De handige “Step-on”-inschakeltechniek zorgt ervoor dat je niet hoeft te bukken om een meting te starten. Dankzij zijn degelijke ontwerp kun je jarenlang plezier hebben van de Mediasana weegschaal!

* Medisana PS420 personenweegschaal
* Goudkleurig design
* Nauwkeurige weergave per 100 gram
* Inclusief 2 AA-batterijen
* Automatische uitschakeling
* Handige 'step-on' inschakeltechniek

Over Medisana
Niets is belangrijker voor mensen dan hun gezondheid. Dit feit motiveerde Medisana gedurende meer dan 30 jaar, wat ze gemaakt heeft tot één van de toonaangevende gezondheidsspecialisten. Medisana is werkzaam op de markt van de thuistherapie en werkt er continu aan om gezondheidsproducten te ontwikkelen, te produceren en op de markt te brengen, welke mensen kunnen helpen om hun eigen gezondheidstoestand op een onafhankelijke en zelfbewuste manier te monitoren, zichzelf zonder risico te behandelen en op een professionele manier schoonheidsverzorging mogelijk te maken.

Specificaties

  • Artikelnummer 693203
  • Merk Medisana
  • Online Only Ja
  • Hoofdkleur Goudkleurig
  • Hoofdmateriaal RVS
Toon meer specificaties