Menu

Medisana PSD retro personenweegschaal

Sorry, dit product is momenteel uitverkocht.

* Dit product is alleen online verkrijgbaar.

29,95

Omschrijving

Analoge weegschaal met retro uitstraling van het merkt Medisana. Een personenweegschaal zoals we 'm kennen van vroeger. De PSD weegschaal is voorzien van een analoge schaal, waar je tot 500 gram nauwkeurig jouw gewicht kunt aflezen. Wegen zonder poespas! Overigens heb je ook geen batterijen nodig. Ideaal.

* Analoge personenweegschaal PSD
* Trendy retrodesign
* Grote analoge volledig zichtbare schaal
* Antislip weegoppervlak
* Stabiele metalen kast
* Mechanische werking zonder batterijen
* Max. weegvermogen: 150 kg
* Schaalverdeling: 500 gr


Over Medisana
Niets is belangrijker voor mensen dan hun gezondheid. Dit feit motiveerde Medisana gedurende meer dan 30 jaar, wat ze gemaakt heeft tot één van de toonaangevende gezondheidsspecialisten. Medisana is werkzaam op de markt van de thuistherapie en werkt er continu aan om gezondheidsproducten te ontwikkelen, te produceren en op de markt te brengen, welke mensen kunnen helpen om hun eigen gezondheidstoestand op een onafhankelijke en zelfbewuste manier te monitoren, zichzelf zonder risico te behandelen en op een professionele manier schoonheidsverzorging mogelijk te maken.

Specificaties

  • SKU 693204
  • Online Only Ja
  • Hoofdkleur Zwart
  • Merk Medisana

Heb jij de Medisana PSD retro personenweegschaal?

Plaats een review

Vertel ons wat je van dit product vindt en deel je ervaring met andere klanten. Heb je specifieke vragen over het product neem dan contact op met onze klantenservice.

Lees hier over ons reviewbeleid