Menu
< Terug

Medisana ViFit activity & sleeptracker - usb

39.99

Ontdek het met #Xenos

Omschrijving

Weten hoeveel en hoe intensief je beweegt is een goede wijze om jezelf te blijven motiveren tot activiteit. Of dit nu wandelen, hardlopen, gewoon je dagelijkse bezigheden of je activiteit tijdens de slaap betreft, de Medisana ViFit Activity Tracker houdt het allemaal bij! De zeer complete Activity Tracker zorgt niet alleen voor exacte registratie van de afgelegde afstand, het aantal stappen, de calorieverbranding en slaapactiviteit, maar registreert ook het behaalde percentage van de dagelijkse na te streven beweging.

Activiteitsmodus: registreert aantal stappen, afgelegde afstand, verbrande calorieën, totale bewegingstijd, en het behaalde % van het dagelijkse bewegingsdoel
Slaapmodus: registreert de bewegingsactiviteit tijdens de slaap en de slaapduur

De tracker is voorzien van een nauwkeurige bewegingssensor voor exacte registratie van de activiteiten: registreert enkel het aantal stappen en reageert niet op schokken. De instellingen en gegevens zijn makkelijk afleesbaar op het duidelijke OLED-display. Ook de tijd en batterijstatus worden weergegeven. De gegevens van de ViFit Activity Tracker kun je door middel van de bijgeleverde USB-kabel naar VitaDock Online op je PC uploaden. Of middels synchronisatie met de VitaDock App.

* Medisana Activity Tracker
* Met duidelijk afleesbaar OLED display
* Zeer nauwkeurige bewegingssensor
* Eenvoudige één-knops-bediening
* Aantrekkelijk en modern design: kan onopvallend aan een broek of borstzak
* Kras- en slijtvaste behuizing
* Energiezuinig: minimaal accuverbruik
* Afmeting: ca. 5,8x2,1 cm
* Gewicht: ca. 11,5 gram
* Energievoorziening: lithium-ion accu
* Weergave van tijd en batterijstatus
* Inclusief USB-kabel en nachtarmband
* Krachtige herlaadbare lithium-ion accu met lange gebruiksduur van 5 tot 7 dagen


Over Medisana
Niets is belangrijker voor mensen dan hun gezondheid. Dit feit motiveerde Medisana gedurende meer dan 30 jaar, wat ze gemaakt heeft tot één van de toonaangevende gezondheidsspecialisten. Medisana is werkzaam op de markt van de thuistherapie en werkt er continu aan om gezondheidsproducten te ontwikkelen, te produceren en op de markt te brengen, welke mensen kunnen helpen om hun eigen gezondheidstoestand op een onafhankelijke en zelfbewuste manier te monitoren, zichzelf zonder risico te behandelen en op een professionele manier schoonheidsverzorging mogelijk te maken.

Specificaties

  • Artikelnummer 693208
  • Merk Medisana
  • Productlengte (cm) 5.8
  • Productbreedte (cm) 2.1
  • Online Only Ja
  • Werkt op batterijen Ja
  • Hoofdkleur Zwart
Toon meer specificaties