Menu

Medisana ViFit Connect activity & sleep tracker - usb/bluetooth

Sorry, dit product is momenteel uitverkocht.

* Dit product is alleen online verkrijgbaar.

51,84

Omschrijving

Bewegen wordt leuker dan ooit tevoren met de Vifit Connect Activity Tracker! De zeer complete ViFit connect kan dankzij bewegingssensoren exact registreren wat het aantal stappen, de afgelegde afstand en de slaapactiviteit per dag is geweest. Tevens berekent hij aan de hand van de lichaamsbouw het aantal verbrandde calorieën en vertelt hij hoe ver je nog verwijderd bent van je streefdoel. De activity-tracker registreert enkel het aantal stappen en reageert niet op schokken. De activity tracker  is gemakkelijk te bevestigen aan jouw kleding met de meegeleverde clip.

Activiteitsmodus: registreert aantal stappen, afgelegde afstand, verbrande calorieën, totale bewegingstijd, en het behaalde % van het dagelijkse bewegingsdoel.
Slaapmodus: registreert de bewegingsactiviteit tijdens de slaap en de slaapduur.

Data-overdracht naar VitaDock App m.b.v. Bluetooth Smart (4.0)* voor iOS en Android voor het analyseren en weergeven in overzichtelijke diagrammen en synchronisatie met VitaDock Online. Vitadock+ maakt het mogelijk om altijd en overal jouw opgeslagen vitale gegevens in de vorm van overzichtelijke grafieken af te lezen. De app is volledig encrypted dus synchroniseren, backup en delen van je gegevens is altijd veilig.

* Medisana ViFit activity & sleep tracker - connect
* Activiteits- en Slaap-Tracker in-één.
* Tijd- en batterijduurweergave
* Inclusief USB-oplaadkabel riemclip en armband
* Slaat de gegevens van de afgelopen 15 dagen op
* Hoogwaardig OLED-display
* Eenvoudige één-knops-bediening
* Kras- en slijtvaste behuizing
* Energiezuinig dankzij Bluetooth Smart (4.0) technologie
* Afmeting: ca. 4,6x2,3x1 cm
* Gewicht: ca. 100 gram
* Krachtige herlaadbare lithium-polymeeraccu met lange levensduur
* Accuduur: 5-7 dagen

Over Medisana
Niets is belangrijker voor mensen dan hun gezondheid. Dit feit motiveerde Medisana gedurende meer dan 30 jaar, wat ze gemaakt heeft tot één van de toonaangevende gezondheidsspecialisten. Medisana is werkzaam op de markt van de thuistherapie en werkt er continu aan om gezondheidsproducten te ontwikkelen, te produceren en op de markt te brengen, welke mensen kunnen helpen om hun eigen gezondheidstoestand op een onafhankelijke en zelfbewuste manier te monitoren, zichzelf zonder risico te behandelen en op een professionele manier schoonheidsverzorging mogelijk te maken.

Specificaties

  • Artikelnummer 693209
  • Online Only Ja
  • Productbreedte (cm) 2.3
  • Producthoogte (cm) 1
  • Productlengte (cm) 4.6
  • Materiaal Staal
  • Kleur Zwart
  • Merk Medisana

Heb jij de Medisana ViFit Connect activity & sleep tracker - usb/bluetooth?

Plaats een review

Vertel ons wat je van dit product vindt en deel je ervaring met andere klanten. Heb je specifieke vragen over het product neem dan contact op met onze klantenservice.

Lees hier over ons reviewbeleid