Menu

Metaltex droogrek fuji - 20 meter - lime

Sorry, dit product is momenteel uitverkocht.

* Dit product is alleen online verkrijgbaar.

28,90

Omschrijving

Het Fuji Lime droogrek van Metaltex is een heel handig droogrek met 20m hangvermogen. Het rek heeft 2 opklapbare zijvleugels. Open heeft het Fuji rek een afmeting van 55x206x105cm en gesloten kun je ze opbergen in een ruimte van 55x6x130cm. De Fuji Neon heeft een witte en lime antistatische Epoxy coating in combinatie met satijnzwarte kunststof onderdelen. De Epoxy coating is een materiaal dat het elektrostatisch worden van de kleding tegen. 2 jaar garantie. Made in Italy.

- Leuke Lime kleur
- 20 meter hangvermogen
- Opklapbare zijvleugels
- Epoxy coating
- 2 jaar garantie

Tomado, opgericht in 1923, is een Nederlandse fabrikant van huishoudelijke artikelen ; Droogrekken, boekenrekken, strijktafels- en strijkhoezen, trappen, ruimtewinners, shoppers en klein huishoudelijk elektrisch. Tomado heeft sinds 1986 een joint venture met het Zwitserse METALTEX. Metaltex is één van de grootste draadwaren producenten in Europa.
De Metaltex designers zijn continu bezig nieuwe producten te ontwikkelen die aan de laatste behoeftes van de gebruiker voldoen.
Metaltex ; Intelligent housewares.

Specificaties

  • SKU 871942
  • Online Only Ja
  • Hoofdkleur Geel
  • Merk Metaltex

Heb jij de Metaltex droogrek fuji - 20 meter - lime?

Plaats een review

Vertel ons wat je van dit product vindt en deel je ervaring met andere klanten. Heb je specifieke vragen over het product neem dan contact op met onze klantenservice.

Lees hier over ons reviewbeleid