Menu
< Terug

Metaltex droogrek hydra met toebeh. - 18 meter - roze

35.9

Ontdek het met #Xenos

Omschrijving

Het Metaltex Hydra Neon pink droogrek. Met zijn 2 uitklapbare vleugels heeft een drooglengte van 18 meter. Het Hydra droogrek wordt geleverd met 2 houders voor bijvoorbeeld washandjes of sokken. Het Hydra droogrek is heel stabiel, een beetje hoger en breder dan standaard droogrekken. In gebruik zijn de afmetingen van 180x55 x106 cm en opgevouwen is dit slechts 55x5,5x107 cm. Deze Metaltex Hydra droogrek behoort tot de Neon collectie welke zich kenmerkt door een leuke fluo antistatische Epoxy coating in combinatie met satijnzwarte kunststofonderdelen. De Epoxy coating is een materiaal dat het elektrostatisch worden van de kleding tegengaat. Na gebruik buiten, binnen opbergen. 2 jaar garantie zijn inbegrepen. Made in Italy.
 
- Funny pink kleur
- 18 meter drooglengte
- 2 extra sokkenhouders
- 2 jaar garantie

Metaltex ontwikkelt, produceert en distribueert kwaliteitsproducten voor dagelijks gebruik in diverse sectoren van het huishouden ; voor koken en tafelen, voor drogen en strijken en van keuken -en badkameraccessoires tot opbergartikelen en shoppers aan toe.

 
De Metaltex designers zijn continu bezig nieuwe producten te ontwikkelen die aan de laatste behoeftes van de gebruiker voldoen.
Metaltex ; Intelligent housewares.

Specificaties

  • Artikelnummer 871941
  • Merk Metaltex
  • Overige kleuren Wit
  • Online Only Ja
  • Hoofdkleur Roze
Toon meer specificaties