Menu

Metaltex - Lugano bergkastje 3 manden - koper

Sorry, dit product is momenteel uitverkocht.

* Dit product is alleen online verkrijgbaar.

32,99

Omschrijving

De Metaltex Lugano keukentrolley met 3 etages kan allerlei dingen bevatten: voedsel, dranken, reinigingsproducten.. Je kunt deze keukenorganiser ook in je badkamer gebruiken om je wasmiddelen of zeep en shampoos op te bergen. Je kan de Lugano verder ook in de garage gebruiken om tuinproducten of andere spullen in op te bergen. Een nieuw patent maakt het aansluiten van de verschillende delen zonder werktuig gemakkelijk. Dankzij de wieltjes is dit rek snel verplaatsbaar. De afmetingen zijn 41x26x64 cm. De Metaltex Lugano heeft een harde, kopere Polytherm coating.
5 jaar garantie. Made in Italy.

- Koper/rose goud
- 3 etages
- Gemakkelijk en snel verplaatsbaar dankzij de wieltjes
- Polytherm coating
- 5 jaar garantie

Metaltex ontwikkelt, produceert en distribueert kwaliteitsproducten voor dagelijks gebruik in diverse sectoren van het huishouden : voor koken en tafelen, voor drogen en strijken en van keuken -en badkameraccessoires tot opbergartikelen en shoppers aan toe.
De Metaltex designers zijn continu bezig nieuwe producten te ontwikkelen die aan de laatste behoeftes van de gebruiker voldoen. Metaltex ; Intelligent housewares.

Specificaties

  • SKU 871947
  • Online Only Ja
  • Productbreedte (cm) 23
  • Producthoogte (cm) 63
  • Productlengte (cm) 41
  • Hoofdkleur Koperkleurig
  • Merk Metaltex

Heb jij de Metaltex - Lugano bergkastje 3 manden - koper?

Plaats een review

Vertel ons wat je van dit product vindt en deel je ervaring met andere klanten. Heb je specifieke vragen over het product neem dan contact op met onze klantenservice.

Lees hier over ons reviewbeleid