Menu

Omschrijving

Lekker genieten van het streamen van muziek wordt nog leuker en handiger met deze stijlvolle mat roze mobiele oplader en speaker 3 in 1. De speakerfunctie zorgt voor een boost van de normale luidspreker van je telefoon waardoor je nog meer kan genieten van je favoriete radiozender of het streamen van je favoriete muziek via bijvoorbeeld Spotify. Bijkomend voordeel hiervan is dat je de oplader met speaker ook heel handig kan gebruiken als standaard voor je smartphone. Zo kan je de set ook heel goed gebruiken om filmpjes te kijken.

Naast de speakerfunctie is het ook een oplader waardoor je altijd je telefoon kan opladen wanneer er geen stopcontacten in de buurt zijn. Zo kom je niet meer snel met een lege telefoon te staan en kan je in noodgevallen altijd je telefoon even snel opladen. Het formaat van de oplader en speaker in 1 is met een diameter van 2,9 cm en een lengte van 13,7 cm zeer handzaam zodat je het altijd gemakkelijk kan meenemen in een tas.

* Onderweg opladen

* Speaker voor extra geluid boost

* Handig standaard voor je smartphone om filmpjes te kijken

* Usb kabel voor oplader meegeleverd

* Diameter 2,9 cm lengte 13,7 cm.

* Mat roze kleur

Specificaties

  • Artikelnummer 692239
  • Online Only Nee
  • Diameter (cm) 2.9
  • Kleur Roze

Heb jij de Mobiele oplader en speaker 3 in 1 Roze?

Plaats een review

Vertel ons wat je van dit product vindt en deel je ervaring met andere klanten. Heb je specifieke vragen over het product neem dan contact op met onze klantenservice.

Lees hier over ons reviewbeleid