Menu
  • Gratis afhalen en retourneren in 165 winkels
  • Gratis bezorging vanaf €35,-
  • Levertijd 1-3 werkdagen
  • Klantenbeoordeling van 9

Studentenkamer

Ga je op kamers? Bij Xenos vind je alles voor je studentenkamer!

Servies Servies
Meubels Meubels
Spiegels Spiegels
Wasmanden Wasmanden
Bureaus Bureaus
Verlichting Verlichting
Kledingrekken Kledingrekken
Dinerkaarsen Dinerkaarsen

Alles voor jouw studentenkamer

Heb je jouw diploma op zak en ben je klaar om te gaan studeren? Voor de meeste is de studententijd de leukste tijd van hun leven. Daarvoor heb je wel een fijn plekje nodig om je terug te trekken en hard te kunnen studeren. Ga je studeren in een andere stad of wil je op kamers? Of blijf je thuis wonen maar wil je jouw kamer wel helemaal studie proof maken? Wij hebben leuke en betaalbare meubels als basis van jouw studentenkamer en om deze helemaal op te leuken met mooie woondecoratie.

 

Kleine kamer inrichten

Veel jongeren vinden het lastig om een kleine kamer in te richten met de juiste spullen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een fijne leeshoek? Combineer een boekenkast met een bureau en een fijne stoel voor jouw studieplekje. Vergeet ook zeker niet om de ruimte aan de muren te benutten met een stijlvol wandrek, dat ziet er ook nog een super leuk uit.

 

Goedkope meubels voor een student

Studeren is al duur genoeg dus we begrijpen maar al te goed dat je niet al je spaargeld wilt opmaken aan de inrichting van je studentenkamer. Bij Xenos hebben we een uitgebreid assortiment met goedkope meubels voor een goede kwaliteit. Of je nu op zoek bent naar een fijn bureau, een mooie wasmand, wijnglazen of je eerste bestekset, bij Xenos vind je wat je zoekt. Ontdek het aanbod in een van onze winkels of shop online. Houd ook zeker onze folderin de gaten, daar vind je vaak de leukste acties en aanbiedingen.