Menu
Glazen en Karaffen Glazen en Karaffen

Glazen en Karaffen

Voordelige longdrinkglazen, wijnglazen en cocktailglazen

Wat is jouw favoriete drankje? Drink jij het liefst de hele dag koffie of thee? Of drink jij liever een glas water, sap of fris? En geniet jij ’s avonds laat graag van een wijntje of een biertje? Wat je ook drinkt, bij Xenos vind je altijd een geschikt glas voor jouw favoriete drankje. Van longdrinkglazen en theeglazen tot bierglazen, champagneglazen en borrelglaasjes. Ook voor complete glazensets, wijnkoelers en karaffen ben jij Xenos aan het juiste adres!

 

Glazen voor water, sap of fris

Perfect voor het drinken van water, sap of fris zijn longdrinkglazen. Deze drinkglazen zijn lekker lang, waardoor je veel kan inschenken. Ook liggen ze fijn in de hand. Kies jij voor een eenvoudig longdrinkglas met lichte glasbewerking of ga jij voor een glas met een gezellig printje? Bij Xenos vind je ook talloze sap- en waterglazen. Het ene drinkglas is nog mooier dan het andere glas. Wat dacht je bijvoorbeeld van een waterglas met gekleurd glas? Of past een sapglas met een vrolijke opdruk meer bij jou?   

 

Theeglazen voor theeleuten en koffieglazen voor koffieliefhebbers

Kan jij niet zonder een kop thee of koffie? Dan mogen mooie thee- en koffieglazen niet ontbreken in jouw thee- of koffiehoekje. In een fijn theeglas smaakt jouw favoriete thee nog beter! En geloof ons maar, een latte macchiato of espresso smaakt ook heel lekker uit een koffieglas. Wij hebben koffie- en theeglazen in diverse soorten en maten. Denk aan dubbelwandige theeglazen en koffieglazen met of zonder oor. Ook hebben wij geen gebrek aan theesmaken. En wist je trouwens dat je bij Xenos ook heerlijke koffiebonen kan kopen?

 

Wijnen met chique wijnglazen

Oh wat smaakt een glas wijn op zijn tijd toch lekker! Drink jij graag een wijntje bij het diner? Zorg dan dat de wijnglazen binnen handbereik staan. Uiteraard drink je witte wijn uit wijnglazen voor witte wijn en rode wijn drink je uit een glas voor rode wijn. Rode wijnglazen zijn net iets groter dan een glas voor witte wijn. Ben je van plan om te borrelen met vrienden of familie? Koop dan een complete wijnglazen set dan heb je altijd genoeg glazen in huis. Houdt de wijn heerlijk koud in een chique wijnkoeler gevuld met ijsblokjes. Een kurkentrekker is ook erg belangrijk, anders krijg je soms de fles niet eens open.

 

Proost met elegante champagneglazen

Heb je iets te vieren? Haal dan de champagne tevoorschijn en laat de champagneglazen dan klinken! Een mooi moment mag gevierd worden. Proost op het nieuwe jaar met oud en nieuw, op het behalen van je diploma als je geslaagd bent, bij de aankoop van een nieuw huis of een andere overwinning. Bij Xenos vind je diverse stijlvolle champagneglazen. Zoals de traditionele flute waarin bubbeltjeswijn helemaal tot zijn recht komt. Maar chique champagne coupes waarin de aroma’s van de champagne naar voren komen. Deze glazen zijn ook erg handig voor het bouwen van een grote champagnetoren.

 

Speciaal bier verdient een speciaal bierglas

Drink jij het liefst een biertje uit een glas? Kies dan voor voordelige bierglazen van Xenos. In ons assortiment vind je glazen voor alle soorten bierdrinkers. Denk aan bierpullen voor de stevige bierdrinkers en speciaal bier glazen voor de levensgenieters die graag een bockbier drinken. Ook hebben wij zogenaamde fluitjes, smalle hoge bierglazen die makkelijk stapelbaar zijn. Perfect voor de bierdrinkers in het (thuis)café. Open je bierfles met handige flesopener, uiteraard ook verkrijgbaar bij Xenos.  

 

Mooie cocktailglazen en voor jouw favoriete cocktails

Wat is jouw favoriete cocktail? Gin tonic, margarita, mojito, blue hawaii of een mai tai? Deze mixdrankjes hebben allemaal een bijhorend cocktailglas en het is extra leuk om ze daarin te serveren. Serveer je favoriete gin tonic dus in een elegant gin tonic glas en drink je margarita uit een sophisticated margarita glas. Maar je kan cocktailglazen ook gebruiken om limonade of fris te drinken of  - juist het tegenovergestelde - water- en sapglazen gebruiken om mixdrankjes te drinken. 

 

Borrelglaasjes en shotglaasjes

Zin in een borreltje? Pak dan een klein borrelglaasje erbij. Bij Xenos vind je diverse borrelglazen en shotglazen. Ben jij een echte port liefhebber? Ga dan voor portglazen. Een fan van cognac? Drink het uit een speciaal cognacglas. Ook hebben wij trendy whiskeyglazen met gehoekte glasbewerking voor het drinken van wishkeys. Voor een hip shotglaasje zit je ook goed bij Xenos. En drink je graag een glaasje water erbij? Kijk dan eens bij onze mooie sap- en waterglazen.

 

Complete glazen set

Heb jij nog helemaal geen glazen in huis? Dan is een glazen set super handig. Je hebt dan direct genoeg drinkglazen, ook als je onverwachts bezoek krijgt. In ons assortiment vind je diverse sets glazen, zoals een set longdrinkglazen, een theeglazen set, een wijnglazen set, een set bierglazen of cocktailglazen. Meestal verpakt per 6 glazen.

 

Makkelijk bijschenken met een sapkan of karaf

Met een waterfles of waterkan op tafel schenk je eenvoudig iets bij, voor jezelf, je kinderen of je gasten. Je hoeft niet steeds naar de kraan te lopen en dat scheelt weer moeite. Bovendien staat zo’n limonade kan of karaf gezellig op tafel, zeker met wat fruit en munt erin. Bij Xenos vind je diverse karaffen voor sap, limonade of water. De keuze is echt reuze! Ook hebben leuke sapkannen in allerlei vormen en kleuren zodat gasten zelf hun drinken kunnen tappen. Hoe leuk is dat!

 

Longdrinkglazen, wijnglazen, champagneglazen of borrelglaasjes kopen?

Bestel snel jouw favoriete glazen bij Xenos.nl! Of neem een kijkje bij een Xenos winkel bij jouw in de buurt.