Menu
  • Gratis afhalen en retourneren in 165 winkels
  • Gratis bezorging vanaf €35,-
  • Levertijd 1-2 werkdagen
  • Klantenbeoordeling van 9

Porseleinen borden

Porseleinen borden kopen

Porseleinen borden hebben een lichte en elegante uitstraling. Door de samenstelling van porselein zijn de borden fijner van structuur. Ben je aan het twijfelen tussen servies van porselein of aardewerk servies? Door de fijne structuur van porselein kan het ontwerp van het servies veel dunner worden uitgevoerd. Hierdoor is een bord van porselein en kras- en stootvrij. Perfect voor het dagelijks gebruik. Je kunt de porseleinen borden in een set kopen of lekker mixen en matchen.

 

Bord porselein kopen

Wit porselein servies is dus een aanwinst voor op iedere tafel. Witte porseleinen borden kun je goed combineren en overal voor gebruiken. Xenos heeft mooie dinerbord van porselein, maar ook porseleinen tapas bordjes. En van witte porseleinen borden tot porseleinen borden met een leuk kleurtje en printje. Het kan allemaal! Een geweldige aanvulling in de servieskast voor iedereen.

 

Goedkope porseleinen borden kopen

Heb jij porseleinen borden gevonden die perfect staan bij de rest van jouw servies. Bestel deze dan online of kom langs in de winkel. Wil jij nog meer porselein servies? Neem dan een kijkje bij de schalen, kommen en mokken van Xenos! Houd ook onze folder in de gaten voor de leukste acties en aanbiedingen.