Menu

Omschrijving

Een vogelkooitje voor binnen of buiten is een echte blikvanger. Je kan er heel veel leuke dingen mee doen. Wat dacht je van een frisse groene plant in de kooi met rode bloemen. Of een mooie houten schaal met een paar grote kaarsen. Ook kun je met de kinderen leuke vogels van papier knippen en die een plekje geven in de kooi. Het vogelkooitje heeft een handige sluiting en een mooi metalen vogeltje bovenop de kooi. Ook kun je de kooi ophangen met de grote metalen ring. Gebruik een oude vintage ketting om ‘m op te hangen.. Gaaf!

De kooi opent van boven dus kun je er makkelijk van alles in kwijt. Ruim het speelgoed van de kinderen op en zet de vogelkooi op de kinderkamer. Ook is het leuk om tijdens een mooie boswandeling zo veel mogelijk dennenappels te verzamelen en de deco vogelkooi helemaal te vullen met souvenirs uit het bos. Verzin zelf een leuke toepassing voor dit leuke vogelkooitje en leef je creativiteit uit!

* Vogelkooitje deco

* Veel creatieve mogelijkheden

* Een blikvanger in huis

* Met mooie metalen vogel op de deksel

* Met grote ophang ring

Specificaties

  • SKU 546042
  • Online Only Nee
  • Producthoogte (cm) 30
  • Productlengte (cm) 19
  • Hoofdkleur Wit

Heb jij de Vogelkooitje deco klein?

Plaats een review

Vertel ons wat je van dit product vindt en deel je ervaring met andere klanten. Heb je specifieke vragen over het product neem dan contact op met onze klantenservice.

Lees hier over ons reviewbeleid