Menu
 • Gratis afhalen en retourneren in 165 winkels
 • Gratis bezorging vanaf €35,-
 • Levertijd 1-2 werkdagen
 • Klantenbeoordeling van 9
Xenos Alkmaar Xenos Alkmaar

Xenos Alkmaar

Langestraat 107
1811 JE Alkmaar
072-5121069 Contact

Openingstijden

 • Maandag 11:00 - 18:00
 • Dinsdag 09:30 - 18:00
 • Woensdag 09:30 - 18:00
 • Donderdag 09:30 - 20:00
 • Vrijdag 09:30 - 18:00
 • Zaterdag 09:30 - 17:00
 • Vandaag 12:00 - 17:00

Over de Xenos winkel in Alkmaar

Xenos is anders, leuk anders en ook dat kun je terug zien in de Xenos winkel in Alkmaar. Midden in het winkelcentrum aan de Langestraat vind je deze winkel welke al 25 jaar speciaal voor jou klaar staat. Het is lastig om met lege handen naar huis te gaan. In de buurt zit APCOA Parking Grote Kerk. Hier kun je makkelijk dichtbij parkeren en ben je snel in de kleurrijke winkel. Het is heerlijk om te shoppen in deze Xenos winkel met een ontspannen en gezellige sfeer. Het altijd aardige en hartelijke personeel zal je vrolijk te woord staan zodat je met de meest kleurrijke producten naar huis gaat. Met het avontuurlijk grote assortiment, is de leukste winkel van Noord-Holland er voor jou als unieke klant!

Over Xenos

Bij Xenos vind je verrassende en voordelige producten om het thuis gezellig te maken. Een combinatie van food en non food voor gezellige momenten, zowel binnen als buiten. Xenos is een van de verrassendste winkels van Nederland. Niet voor niets betekent het Griekse woord Xenos ‘vreemd’. Alles wat je in onze winkel vindt is dus net even anders. Shoppen bij Xenos is daarom gezellig anders, een beetje als een bazaar. Een koopjesparadijs waar je steeds weer wordt verrast door leuke, lekkere en altijd laag geprijsde producten die gezellig anders zijn.

Met bijna 150 filialen in Nederland is Xenos sinds 1973 een van de succesvolle winkelformules in Nederland. Dit succes begon binnen de kruideniersformule P. de Gruyter & zn., waar de artikelen uit China en India werden geïmporteerd. Artikelen die nog nergens anders in de schappen lagen en daarmee direct leuk, lekker én anders waren.

Xenos groeide door de jaren heen uit tot een keten van woon-, huishoud- en cadeauwinkels waar de leukste producten en accessoires tegen lage prijzen worden verkocht. Vanuit het distributiecentrum in Waalwijk worden onze filialen dagelijks bevoorraad met nieuwe producten. Producten die ook online op deze website te verkrijgen zijn.

In de Xenos winkel in Alkmaar is jouw bezoek elke keer anders, net zoals Xenos, leuk anders. Het hartelijke team zal bijdragen aan de avontuurlijke ervaring zodat jij altijd tevreden naar huis gaat. Dus wacht niet langer om langs te gaan, de meest leuke producten in te slaan of een gezellig praatje te maken met het personeel bij de Xenos in Alkmaar.

Da’s leuk van Xenos!