Menu
 • Gratis afhalen en retourneren in 155 winkels
 • Gratis bezorging vanaf €35,-
 • Levertijd 1-2 werkdagen
 • Klantenbeoordeling van 9
 • Gratis aankoopbescherming
Xenos Breda Barones Xenos Breda Barones

Xenos Breda Barones

Lange Brugstraat 23
4811WP Breda
076-5159110 Contact

Openingstijden

 • Maandag 12:00 - 18:00
 • Dinsdag 10:00 - 18:00
 • Vandaag 10:00 - 18:00
 • Donderdag 10:00 - 21:00
 • Vrijdag 10:00 - 18:00
 • Zaterdag 09:30 - 18:00
 • Zondag 12:00 - 17:00

Over de Xenos winkel in Breda

XL store

Met zelfscan kassa's

Bubble Tea Bar

Bubble Tea Bar Breda

In de Barones in Breda is een heel nieuw concept geopend: Xenos GoGo drinks - de allereerste Xenos Bubble Tea Bar. De perfecte uitvalsbasis om tijdens een dagje shoppen een drankje to go te halen, dat nét even anders is. Hiermee opent Xenos een nieuw, kleurrijk concept, bij de ingang van de winkel in de Barones. Bubble Tea is een trend die overgewaaid is uit Taiwan. De thee heeft een lekker fruit- of melksmaakje, vrolijke kleurtjes en is gevuld met verrassende bubbles. Echt iets dat je een keer moet proberen! Is zo’n Bubble Tea toch een beetje té exotisch? Dan zijn er natuurlijk genoeg andere drankjes verkrijgbaar om uit te kiezen.

De nieuwe Xenos GoGo bevindt zich op de begane grond, ónder de reguliere Xenos winkel. Daar waar je met de roltrap omhoog kunt om te winkelen bij Xenos, kun je dus beneden wanneer je de winkel weer verlaat gelijk nog even een bubble tea meenemen!

 

Over Xenos

Bij Xenos vind je verrassende en voordelige producten om het thuis gezellig te maken. Een combinatie van food en non food voor gezellige momenten, zowel binnen als buiten. Xenos is een van de verrassendste winkels van Nederland. Niet voor niets betekent het Griekse woord Xenos ‘vreemd’. Alles wat je in onze winkel vindt is dus net even anders. Shoppen bij Xenos is daarom gezellig anders, een beetje als een bazaar. Een koopjesparadijs waar je steeds weer wordt verrast door leuke, lekkere en altijd laag geprijsde producten die gezellig anders zijn.

Met bijna 150 filialen in Nederland is Xenos sinds 1973 een van de succesvolle winkelformules in Nederland. Dit succes begon binnen de kruideniersformule P. de Gruyter & zn., waar de artikelen uit China en India werden geïmporteerd. Artikelen die nog nergens anders in de schappen lagen en daarmee direct leuk, lekker én anders waren.

Xenos groeide door de jaren heen uit tot een keten van woon-, huishoud- en cadeauwinkels waar de leukste producten en accessoires tegen lage prijzen worden verkocht. Vanuit het distributiecentrum in Waalwijk worden onze filialen dagelijks bevoorraad met nieuwe producten. Producten die ook online op deze website te verkrijgen zijn.

In de Xenos winkel in Breda is jouw bezoek elke keer anders, net zoals Xenos, leuk anders. Het hartelijke team zal bijdragen aan de avontuurlijke ervaring zodat jij altijd tevreden naar huis gaat. Dus wacht niet langer om langs te gaan, de meest leuke producten in te slaan of een gezellig praatje te maken met het personeel bij de Xenos in Breda.

Da’s leuk van Xenos!