Menu
 • Gratis afhalen en retourneren in 155 winkels
 • Gratis bezorging vanaf €35,-
 • Levertijd 1-2 werkdagen
 • Klantenbeoordeling van 9
 • Gratis aankoopbescherming
Xenos Enschede Xenos Enschede

Xenos Enschede

van Heekplein 70
7511 HN Enschede
053-4346200 Contact

Openingstijden

 • Maandag 11:00 - 18:00
 • Dinsdag 09:30 - 18:00
 • Woensdag 09:30 - 18:00
 • Vandaag 09:30 - 20:00
 • Vrijdag 09:30 - 18:00
 • Zaterdag 09:30 - 17:30
 • Zondag 12:00 - 17:00

Over de Xenos winkel in Enschede centrum

De Xenos winkel in het centrum van Enschede ligt aan het Heekplein. Ze zijn ongeveer 15 jaar geleden geopend en deze winkel is onlangs omgetoverd tot de nieuwste formule van Xenos. In deze winkel met huiselijke sfeer neemt het personeel alle tijd voor je en als je op zoek bent naar iets unieks dan zullen ze er alles aan doen om het voor jou te verkrijgen. Zelfs als ze het bij andere Xenos winkels moeten halen. Het belangrijkste is dat jij tevreden de winkel uit gaat. Een van de grote voordelen van de Xenos winkel in het centrum van Enschede is dat grote of zware artikelen aan de achterzijde van de winkel kunnen worden opgehaald. Hier bevindt zich een laad en los gedeelte waar jij je auto tijdelijk gratis mag parkeren om jouw producten in te laden. Hier helpt het hartelijke personeel met plezier om alles zo veilig mogelijk in de auto te krijgen. Daarnaast wordt de stad Enschede gezien als een echte winkelstad en met als kers op de taart bevindt zich daar ook nog een avontuurlijke Xenos winkel.

Over Xenos

Bij Xenos vind je verrassende en voordelige producten om het thuis gezellig te maken. Een combinatie van food en non food voor gezellige momenten, zowel binnen als buiten. Xenos is een van de verrassendste winkels van Nederland. Niet voor niets betekent het Griekse woord Xenos ‘vreemd’. Alles wat je in onze winkel vindt is dus net even anders. Shoppen bij Xenos is daarom gezellig anders, een beetje als een bazaar. Een koopjesparadijs waar je steeds weer wordt verrast door leuke, lekkere en altijd laag geprijsde producten die gezellig anders zijn.

Met bijna 150 filialen in Nederland is Xenos sinds 1973 een van de succesvolle winkelformules in Nederland. Dit succes begon binnen de kruideniersformule P. de Gruyter & zn., waar de artikelen uit China en India werden geïmporteerd. Artikelen die nog nergens anders in de schappen lagen en daarmee direct leuk, lekker én anders waren.

Xenos groeide door de jaren heen uit tot een keten van woon-, huishoud- en cadeauwinkels waar de leukste producten en accessoires tegen lage prijzen worden verkocht. Vanuit het distributiecentrum in Waalwijk worden onze filialen dagelijks bevoorraad met nieuwe producten. Producten die ook online op deze website te verkrijgen zijn.

Kom gauw naar de kleurrijke Xenos winkel in het centrum van Enschede om daar lekker ontspannen te kunnen shoppen in een van de nieuwste Xenos winkelx. Hier kan je inspiratie opdoen, cadeautjes scoren en de leukste artikelen vinden voor in jouw huis. En ook nog eens handig je spullen kan inladen!

Da’s leuk van Xenos!