Menu
 • Gratis afhalen en retourneren in 165 winkels
 • Gratis bezorging vanaf €35,-
 • Levertijd 1-2 werkdagen
 • Klantenbeoordeling van 9
Xenos Heerlen Coriocenter Xenos Heerlen Coriocenter

Xenos Heerlen Coriocenter

Coriocenter 46
6411 LX Heerlen
045-5600746 Contact

Openingstijden

 • Maandag 12:00 - 18:00
 • Dinsdag 09:30 - 18:00
 • Woensdag 09:30 - 18:00
 • Vandaag 09:30 - 21:00
 • Vrijdag 09:30 - 18:00
 • Zaterdag 09:30 - 17:30
 • Zondag 12:00 - 17:00

Over de Xenos winkel in Heerlen

De Xenos winkel in Heerlen ligt midden in overdekt winkelcentrum Coriocenter op etage -1. Jouw shop dag valt dus niet in het water als het slecht weer is. Met een oppervlakte van 560 vierkante meter ligt deze Xenos er al tientallen jaren maar is in 2018 vernieuwd naar dé unieke nieuwe Xenos formule. Er is een avontuurlijk, gezellig én betaalbaar assortiment wat regelmatig wisselt, zodat jij kan genieten van de nieuwste trends. Dichtbij zit Q-Park Corio Center zodat je makkelijk dichtbij kan parkeren. Deze winkel van Xenos gaat helemaal met de seizoenen mee waardoor je je altijd heerlijk thuis voelt. Variërende artikelen zorgen ervoor dat jij kleurrijke dingen scoort voor in huis, voor op tafel, voor in de tuin of voor nog veel meer leuke en gezellige gelegenheden.

Over Xenos

Bij Xenos vind je verrassende en voordelige producten om het thuis gezellig te maken. Een combinatie van food en non food voor gezellige momenten, zowel binnen als buiten. Xenos is een van de verrassendste winkels van Nederland. Niet voor niets betekent het Griekse woord Xenos ‘vreemd’. Alles wat je in onze winkel vindt is dus net even anders. Shoppen bij Xenos is daarom gezellig anders, een beetje als een bazaar. Een koopjesparadijs waar je steeds weer wordt verrast door leuke, lekkere en altijd laag geprijsde producten die gezellig anders zijn.

Met bijna 150 filialen in Nederland is Xenos sinds 1973 een van de succesvolle winkelformules in Nederland. Dit succes begon binnen de kruideniersformule P. de Gruyter & zn., waar de artikelen uit China en India werden geïmporteerd. Artikelen die nog nergens anders in de schappen lagen en daarmee direct leuk, lekker én anders waren.

Xenos groeide door de jaren heen uit tot een keten van woon-, huishoud- en cadeauwinkels waar de leukste producten en accessoires tegen lage prijzen worden verkocht. Vanuit het distributiecentrum in Waalwijk worden onze filialen dagelijks bevoorraad met nieuwe producten. Producten die ook online op deze website te verkrijgen zijn.

Bij de Xenos winkel in Heerlen vind je verrassende, leuke en voordelige producten. Deze leuke winkel biedt artikelen voor jong en oud en het zal lastig zijn om Xenos met lege handen te verlaten. Het hartelijke en altijd vrolijke personeel zal dan ook altijd zorgen dat jij tevreden bent. En dat ook zal blijven!

Da’s leuk van Xenos!