Menu
 • Gratis afhalen en retourneren in 165 winkels
 • Gratis bezorging vanaf €35,-
 • Levertijd 1-2 werkdagen
 • Klantenbeoordeling van 9
Xenos Zaandam Xenos Zaandam

Xenos Zaandam

Hermitage 8
1506 TX Zaandam
075-6143104 Contact

Openingstijden

 • Maandag 12:00 - 18:00
 • Dinsdag 09:30 - 18:00
 • Woensdag 09:30 - 18:00
 • Vandaag 09:30 - 20:00
 • Vrijdag 09:30 - 18:00
 • Zaterdag 09:30 - 17:00
 • Zondag 12:00 - 17:00

Over de Xenos winkel in Zaandam

De unieke formule wordt ook in de Xenos winkel in Zaandam tot op de puntjes uitgevoerd. Deze winkel in het centrum van de stad heeft een oppervlakte van 800 vierkante meter, waar ze met een grote opslag de beste winkelervaring aanbieden. Xenos in Zaandam staat daar nu al zo’n 25 jaar aan de Westzijde. Met deze jarenlange ervaring weten ze precies waar jij behoefte aan hebt en hoe ze jou de meest tevreden klant kunnen maken zodat je altijd opgewekt en tevreden naar huis zal gaan. Tussen de oude grachtenpanden van Zaandam ligt deze mooie grote winkel aan rivier de Zaan wat het een unieke beleving maakt om deze Xenos te bezoeken. Het is een kleurrijke, vriendelijke winkel met ervaren perzsoneel waar de winkel er altijd verzorgt en netjes uitziet. Doordat de winkel ruim is opgezet met ruime paden is deze voor iedereen toegankelijk. En je kan met de auto door de Westzijde rijden. Dat is ideaal om hier grote spullen in te laden. Zo kun je zonder gesjouw door gaan met shoppen.

Over Xenos

Bij Xenos vind je verrassende en voordelige producten om het thuis gezellig te maken. Een combinatie van food en non food voor gezellige momenten, zowel binnen als buiten. Xenos is een van de verrassendste winkels van Nederland. Niet voor niets betekent het Griekse woord Xenos ‘vreemd’. Alles wat je in onze winkel vindt is dus net even anders. Shoppen bij Xenos is daarom gezellig anders, een beetje als een bazaar. Een koopjesparadijs waar je steeds weer wordt verrast door leuke, lekkere en altijd laag geprijsde producten die gezellig anders zijn.

Met bijna 150 filialen in Nederland is Xenos sinds 1973 een van de succesvolle winkelformules in Nederland. Dit succes begon binnen de kruideniersformule P. de Gruyter & zn., waar de artikelen uit China en India werden geïmporteerd. Artikelen die nog nergens anders in de schappen lagen en daarmee direct leuk, lekker én anders waren.

Xenos groeide door de jaren heen uit tot een keten van woon-, huishoud- en cadeauwinkels waar de leukste producten en accessoires tegen lage prijzen worden verkocht. Vanuit het distributiecentrum in Waalwijk worden onze filialen dagelijks bevoorraad met nieuwe producten. Producten die ook online op deze website te verkrijgen zijn

In de Xenos winkel in Zaandam staat het personeel 7 dagen per week voor je klaar om je hartelijk tegemoet te komen met het vinden van de leukste, meest kleurrijke en gezellige artikelen. Ga dus gauw naar deze winkel voor decoratie, servies, strandspullen en nog veel meer!

Da’s leuk van Xenos!