Menu
Dinerkaarsen Dinerkaarsen

Dinerkaarsen

Dinerkaarsen

Diner bij kaarslicht, dat is de ultieme romantische date. Daarvoor heb je natuurlijk wel de juiste dinerkaarsen nodig. Met de dinerkaarsen van Xenos creëer je nu heel gemakkelijk een romantische sfeer. We hebben een uitgebreid kaarsen assortiment met dinerkaarsen in een heleboel verschillende kleuren. Altijd passend bij het seizoen: frisse, vrolijke kleuren in de zomer en warme kleuren voor in winter. Ga jij voor een frisse groene dinerkaars of voor een neutrale witte tafelkaars? Wat voor soort kaars jij ook zoekt, bij Xenos kun je ze heel gemakkelijk online bestellen.

 

Een geschikte kandelaar

Een dinerkaars staat natuurlijk het mooist in een stijlvolle kandelaar van Xenos. Ga jij voor een 5-armige kandelaar van metaal of een robuust exemplaar voor één dinerkaars? We hebben een uitgebreid assortiment kandelaars, die passen in alle woonstijlen.

 

Meer sfeer met dinerkaarsen

Dinerkaarsen heb je nooit genoeg, ze zijn er in allerlei soorten en maten. Welke je ook kiest, ze brengen allemaal een beetje meer rust en warmte in huis. Het geeft een leuk, speels effect als je verschillende soorten kleuren en hoogtes met elkaar combineert. Houd de folder in de gaten voor leuke acties op onze dinerkaarsen.