Menu

Kandelaars

(28)
Sorteren: Sorteren op:
Per pagina:

Kandelaar kopen?

Een kandelaar geeft net dat beetje extra aan een kaars en zorgt voor een stijlvolle decoratie in jouw interieur. Je kunt een passende kandelaar kopen voor op de vensterbank, salontafel of op een kast. Liever kandelaars kopen voor op een mooi gedekte tafel? Ook dinerkaars kandelaren zitten in ons assortiment. We hebben een uitgebreide collectie kandelaars die passen bij alle woonstijlen. Van 5-armige kandelaars van metaal tot robuuste exemplaren voor stompkaarsen.

 

Houd vooral ook de Xenos folder in de gaten om op de hoogte te blijven van de beste aanbiedingen of kom naar een van onze Xenos winkels. Wie weet scoor jij wel de warmste kandelaar aanbieding voor bij jou in huis.

 

Grote kandelaar kopen

Kandelaars komen in allerlei soorten en formaten. Zoek jij een exemplaar dat geschikt is voor meerdere dinerkaarsen? Of juist een ruime kandelaar waar een grote, rustieke stompkaars in past? Of je nu gaat voor het kopen van kleine of grote kandelaars, zwarte kandelaars of gouden kandelaars, je vindt ze allemaal bij Xenos. Bestel jouw favoriete kandelaar eenvoudig online op Xenos.nl. Vergeet je niet bijpassende kaarsen mee te bestellen? Dan ben je meteen klaar!