Menu
Parasols Parasols

Parasols

Parasol kopen?

Ben jij groot fan van de zon, maar vind je een schaduwrijk plekje zo nu en dan ook wel fijn? Koop dan een handige parasol bij Xenos. Naast dat een parasol bescherming biedt tegen de zon, is het ook nog een makkelijke manier om sfeer in je tuin te creëren. Maak een gezellig hoekje in de tuin met een parasol, tuinmeubel en schenk een lekker drankje voor jezelf in. Lekker relaxen in de schaduw op een tuinstoel of hangmat in je eigen tuin, dat voelt toch als vakantie? En vergeet je niet een passende parasolvoet te kopen? Xenos is de winkel voor de echte levensgenieters. Tik jouw nieuwe parasol op de kop en maak er een heerlijke zomer van!

 

Balkon parasol

Heb je een kleiner buiten, zoals een balkon of klein terrasje? Koop dan een kleine parasol die passend is voor jouw buitenruimte. Een balkon parasol is perfect om op een paar vierkante meter toch buiten te kunnen genieten van een schaduwrijk plekje uit de zon. Los van dat je in de schaduw zit, zorgt een balkon parasol ook voor minder fel zonlicht naar binnen. Kleed je balkon aan met andere leuke tuinaccessoires, zoals buitenkleden en tuinverlichting. Zo kom jij die zomerse dagen wel door. Bekijk het assortiment aan balkon parasols nu online!

 

Parasol aanbieding

Op zoek naar een mooie parasol aanbieding? Xenos is de winkel voor jou! Door de mooie aanbiedingen, koop jij binnenkort een goedkope parasol van goede kwaliteit. Je shopt het gehele assortiment online of in de winkel. Houd je ook de folder in de gaten voor nog meer zomerse aanbiedingen? Misschien kun jij jouw favoriete parasol wel kopen voor een zonnig prijsje!