Menu
Vuurschalen en Terrashaarden Vuurschalen en Terrashaarden

Vuurschalen en Terrashaarden

Puur genieten: vuurschalen en terrashaarden

Een vuurschaal of terrashaard biedt extra comfort tijdens een frisse zomeravond in de tuin. Het blijft lekker warm en zo kan je nog lang genieten van een gezellige avond buiten. Heerlijk borrelen met familie en vrienden rondom een grote vuurkorf met zachte plaids en kussens. Samen marshmallow roosteren in het knetterende vuur. Dat klinkt toch als een onvergetelijke avond?  

 

Verschillende vuurschalen

Bij Xenos verkopen we vuurschalen in verschillende maten, gemaakt van metaal of ijzer. Er zit altijd wel een exemplaar bij voor jouw terras. Heb jij jouw favoriet in huis gehaald en ben je klaar voor een fijn avondje in de tuin? Zet de vuurschaal dan stevig neer op een stabiele ondergrond. Leg dikke blokken hout erop en steek het veilig aan met bijvoorbeeld bio ethanol. Houd uiteraard altijd een veilige afstand van het vuur. Wil je extra lang genieten van je vuurschaal? Zet ‘m na gebruik dan weg op een droge plek. De schaal gaat dan ook minder snel roesten.

 

Gezellig rondom de vuurkorf of terrashaard

Naast vuurschalen hebben wij bij Xenos ook vuurkorven en tuinhaarden. Een vuurkorf is iets compacter dan een vuurschaal, ideaal dus voor een kleine tuin! Daarnaast zorgt een vuurkorf met een spatscherm of een tuinhaard ervoor dat brandende houtsnippers niet in het rond vliegen. Genoeg redenen dus om een fijn zitplekje met mooie tuinmeubels te creëren in de tuin waarin de vuurkorf of tuinhaard centraal staat. Versier de rest van de tuin met leuke tuinlampjes voor een extra sfeervol geheel.  

 

Shop vuurschalen en terrashaarden online

Op zoek naar een vuurschaal of terrashard voor in de tuin? Je shopt alle vuurschalen en tuinhaarden eenvoudig online op Xenos.nl of kom naar een van onze winkels bij jou in de buurt!