Menu
Vloerkleden Vloerkleden

Vloerkleden

Vloerkleden: echte sfeermakers

Pimp je huiskamer met een gaaf vloerkleed! Ze zijn lekker warm aan de voeten, goed voor de akoestiek en zorgen voor een fijne sfeer in huis. Ga voor een groter vloerkleed voor in de woonkamer of kies een wat kleiner exemplaar voor naast je bed. Voor welke vloerkleed ga jij?


Vloerkleed in de woonkamer

Met een vloerkleed in de woonkamer zet je meteen een fijne sfeer neer. Zo maak je ook meteen aparte hoekje. Voor een luxe uitstraling is het mooi wanneer je de bank op het vloerkleed zet. Of leg een rond vloerkleed neer voor een speelse sfeer. Om langer plezier te hebben van je vloerkleed is het van belang dat je het vloerkleed goed schoonhoudt. Stofzuig het vloerkleed minstens één keer per week en verwijder vlekken direct met een geschikt schoonmaakmiddel. Vind je een groot kleed wat saai? Kies dan voor kleinere exemplaren en leg die half over elkaar op de grond voor een speels effect.


Kleine vloerkleden

Wil jij je slaapkamer wat opleuken? Leg dan een klein vloerkleed neer naast je bed, precies waar je uitstapt. Dit is niet alleen lekker warm aan de voeten, maar ziet er ook gezellig uit. Ga voor een klein rond kleed of een langwerpig model. Heb je snel last van stof? Kies dan voor een laagpolig tapijt. Dit is makkelijker schoon te houden.


Maak het geheel af

Heb je een leuk kleed gevonden? Maak het geheel dan helemaal af en shop er leuke kussens bij voor op de bank die helemaal in het kleurenpalet passen van het vloerkleed. Een mooie bijzettafel met leuke woondecoratie maakt van de zithoek een fijne plek om samen te zijn.


Shop vloerkleden online

Ga jij je hal, woonkamer of slaapkamer een make-over geven? Bestel je vloerkleed dan gemakkelijk online!