Menu
Tips voor een geslaagd examenfeest Tips voor een geslaagd examenfeest

Tips voor een geslaagd examenfeest

Geplaatst: 22 mei 2019 | Bekijk meer in: Trends & tips

Hoe organiseer ik een geslaagd feestje?

In spanning wacht je af op het verlossende antwoord op de vraag: ben ik geslaagd? En ja hoor, hoppa, je hebt jouw diploma nu ein-de-lijk in de pocket! Reden genoeg om examenfeestje te organiseren. Met onze tips zorg je ervoor dat jouw ‘graduation party’ een feest wordt waar nog lang over nagepraat gaat worden.

Tijd voor een feestje

Hoera! Je hoeft nooit meer naar de middelbare school. Voorlopig geen examentrainingen, uren studeren en nagelbijten meer. Na al dit harde werk, verdien jij het om flink in het zonnetje te staan. Iedereen mag weten dat jij geslaagd bent!

Versiering voor een examenfeest

Heb je al een geschikte locatie voor jouw examenfeestje? Vier je het binnen of buiten in de tuin? Een geslaagd feest begint met feestelijke versiering. Speciaal voor jouw examenfeest vind je bij Xenos versiering in het geslaagd thema. Denk aan gouden ballonnen, folieballonnen, vlaggenlijnen en champagneglazen. Met een letterslingers maak je zelf een ‘Hoera, geslaagd’ slinger.

Hapjes en drankjes

Daar moet op gedronken worden! Op een geslaagd feestje mag natuurlijk geproost worden en mogen de hapjes niet ontbreken. Ga je een taart bakken? Leuk om deze te decoreren met een ijsfontein. Bespaar jezelf een enorme berg afwas door wegwerpservies te gebruiken. Denk aan plastic champagneglazen, papieren bordjes, bekers en servetten. Geheel in de geslaagd stijl. 


 Geslaagd cadeau

Jij bent vast niet de enige die geslaagd is. Misschien wil jij die ene bijzondere vriend, vriendin of klasgenoot laten zien dat je super trots op hem of haar bent. Verras de mede-afgestudeerde daarom met een aardigheidje. Een lijst om het diploma in te lijsten bijvoorbeeld? Of iets leuks voor zijn/haar studentenkamer. Een grappig vakantie accessoire kan natuuurlijk ook altijd. Snuffel maar eens rond in onze webshop. 

Deel jouw geslaagd feestje met #xenos

Ben jij dit jaar geslaagd? Deel het met andere Xenos fans! Maak een foto en deel het op Instagram. Tag Xenos_NL in je bericht of gebruik #xenos en wie weet zie je het terug op Xenos.nl, op onze social media kanalen of in de nieuwsbrief.

Meer inspiratie opdoen?
Tips om je kleding op te vouwen Tips om je kleding op te vouwen Geplaatst op: 16 december 2022 Geplaatst in: DIY's, Trends & tips
Tips inrichten trapkast Tips inrichten trapkast Geplaatst op: 15 december 2022 Geplaatst in: Trends & tips
De mooiste kerstverlichting De mooiste kerstverlichting Geplaatst op: 4 december 2019 Geplaatst in: Feest, Trends & tips
Dek de perfecte kersttafel Dek de perfecte kersttafel Geplaatst op: 18 december 2019 Geplaatst in: Feest