Menu
  • Gratis afhalen en retourneren in 165 winkels
  • Gratis bezorging vanaf €35,-
  • Levertijd 1-2 werkdagen
  • Klantenbeoordeling van 9
Ideeën om een schutting te decoreren Ideeën om een schutting te decoreren

Ideeën om een schutting te decoreren

Geplaatst: 14 mei 2024

De leukste decoratie voor aan de schutting

Een leuke schutting kan de sfeer van je tuin enorm versterken. Genoeg reden dus om je schutting een stijlvolle boost te geven met decoratie. Met een beetje creativiteit en enkele slimme trucjes kun je zelfs de meest basic schutting veranderen. Laten we eens kijken naar enkele betaalbare en creatieve ideeën om je schutting te versieren! 

1. Fruitkistjes ophangen

Geef je schutting een speelse twist door fruitkistjes op te hangen. Het is ook mogelijk om de kistjes te stapelen voor jouw balkonafscheiding. Vul de veelzijdige fruitkisten met planten, kruiden of bloemen. Op deze manier heb je ook meer plek voor jouw lievelingsplanten en -bloemen. Een win-win situatie!

2. Sfeervolle tuinverlichting

Creëer een fijne sfeer door tuinverlichting toe te voegen aan je schutting. Hang een paar lantaarns op of ga voor een prikkabel. Dit is een lang lichtsnoer met kleine lampjes die een instant zomergevoel creeëren. Mooie tuinlampjes zijn echte sfeermakers én ze verlengen de tijd dieje buiten kunt doorbrengen.

3. Wandhangers voor buiten

Wandhangers zijn de perfecte toevoeging voor jouw schutting. Ga voor een wandhanger gemaakt van natuurlijke materialen zoals hout of jute en geef je tuin een bohemien tintje. Let bij de aankoop van de wandhanger op dat het gemaakt is van weersbestendig materiaal.

4. Spiegels voor buiten

Laat je tuin groter lijken en creëer een gevoel van diepte door spiegels op te hangen aan je schutting. Kies voor weerbestendige spiegels en plaats meerdere spiegels bij elkaar in een groepje en hang ze op plekken waar het zonlicht wordt weerkaatst.

5. Plantenbakken met haakjes

Voeg kleur toe aan je schutting door kleurrijke plantenbakken met haakjes op te hangen. Vul ze met bloemen of hangende planten voor een levendige uitstraling. Mix & match plantenbakken in verschillende kleuren en hang ze op verschillende hoogtes voor een speels effect.

Met deze simpele en voordelige ideeën geef je je schutting een mooie upgrade. Shop jouw favoriete tuindecoratie en creëer een gezellige buitenruimte waar je dagelijks van kunt genieten!

Shop tuindecoratie voor het versieren van je schutting 

Meer inspiratie opdoen?
Paaseieren zoeken Paaseieren zoeken Geplaatst op: 11 maart 2024
Tips inrichten trapkast Tips inrichten trapkast Geplaatst op: 2 januari 2024
Dek de perfecte kersttafel Dek de perfecte kersttafel Geplaatst op: 27 december 2023
Tips voor een geslaagd feestje Tips voor een geslaagd feestje Geplaatst op: 7 juni 2023