Menu
  • Gratis afhalen en retourneren in 165 winkels
  • Gratis bezorging vanaf €35,-
  • Levertijd 1-2 werkdagen
  • Klantenbeoordeling van 9
De perfecte babyshower De perfecte babyshower

De perfecte babyshower

Geplaatst: 7 juni 2023

Alles voor de perfecte babyshower

Krijg jij of een van je vriendinnen binnenkort een baby? Dan is het de hoogste tijd voor een babyshower! Je beste vriendinnen, cadeaus, lekkere hapjes, versiering en virgin cocktails bij elkaar staan garant voor een leuk feestje. Lees snel verder hoe je de babyshower het beste kan voorbereiden.

De juiste versiering

Yeah baby, je leest het goed! Een feest is pas echt een feest als de slingers zijn opgehangen. Wil je het graag een verrassing houden wat het geslacht is van je kindje? Kies dan voor ballonnen en versiering in neutrale of diverse kleuren. Weet jij al wel wat het gaat worden en wil je dat graag delen met de andere feestgangers? Geef het feestje dan een blauw of roze thema. Hang de kamer vol met ballonnen, slingers en andere versiersels.

Lekkere hapjes

Laat je vriendinnen allemaal zwanger naar huis gaan… van een foodbaby! Bij een goed feest hoort natuurlijk lekker eten. Maak het jezelf niet te moeilijk en kies voor hapjes die simpel te maken zijn. En er is vast wel een lieve vriendin die jou wil helpen. Je kan het natuurlijk ook helemaal uitbesteden en eten bestellen bij je favoriete restaurant (hallo pregnant-proof sushi!). Zo weet je zeker dat niemand met een lege maag naar huis gaat. Serveer alles op mooie borden, schalen en kommen.

Cocktails? Mocktails!

Even geen alcohol voor jou, maar wil je toch genieten van een lekker drankje? Maak dan mocktails, oftewel alcoholvrije cocktails! Super lekker en het staat ook nog eens feestelijk. Misschien ken je nog wel iemand in je omgeving die goed cocktails kan shaken. Vraag diegene dan als bartender. Ken je niemand die dat kan? Haal dan een cocktailshaker, zoek lekkere recepten op en serveer de drankjes in mooie glazen. Een papieren of RVS rietje maakt het plaatje helemaal compleet. Proost!

Een mooi cadeau

Krijgt een van je vriendinnen binnenkort een kindje en geeft ze een babyshower? Dan kan je natuurlijk niet met lege handen aan komen. Een cadeautje voor de baby is bijna vanzelfsprekend, maar geef de aanstaande mama ook iets. Voor moeders is het natuurlijk ook allemaal erg hard werken!

Meer inspiratie opdoen?
Overkapping gezellig inrichten Overkapping gezellig inrichten Geplaatst op: 22 mei 2024
DIY: macrame plantenhanger maken DIY: macrame plantenhanger maken Geplaatst op: 7 februari 2024
Tips inrichten trapkast Tips inrichten trapkast Geplaatst op: 2 januari 2024
Thuis oud en nieuw vieren Thuis oud en nieuw vieren Geplaatst op: 27 december 2023