Menu
  • Gratis afhalen en retourneren in 165 winkels
  • Gratis bezorging vanaf €35,-
  • Levertijd 1-2 werkdagen
  • Klantenbeoordeling van 9
DIY: diamond painting DIY: diamond painting

DIY: diamond painting

Geplaatst: 7 juni 2023

DIY: Diamond painting

Tegenwoordig werken we veel thuis en besteden we ook onze vrije tijd in en rondom ons eigen huis. Het is dus prettig om in deze tijd een leuke hobby te zoeken. Continu thuis werken vergt veel energie en concentratievermogen. Het is daarom belangrijk om op tijd even een break te nemen en om even met iets heel anders bezig te zijn. Diamond painting is een super leuke en creatieve bezigheid.

Hoe werkt diamond painting?

Met diamond painting plaats je geslepen steentjes of diamantjes op een speciaal canvas. Op het canvas staat een duidelijk patroon waar je de steentjes oplegt. Creëer zo een prachtig DIY-schilderij. Hang het schilderij op in huis of geef het cadeau! Xenos verkoopt complete diamond painting pakketten. De set bevat alle benodigdheden die jij nodig hebt voor jouw kunstwerk.

Wat heb je nodig?

- XL diamond painting set papegaai

 

Werkwijze

 

Stap 1: Haal de folie van het waxblokje af en steek de pen in de wax zodat de steentjes blijven plakken.

Stap 2: Vul het sorteerbakje met één kleur steentjes en verwijder een deel van de beschermfolie van het schilderij zodat de plaklaag vrij is.

 

Stap 3: Pak de steentjes nu één voor één op met de pen en leg ze neer op de juiste vakjes van het schilderij. Dus alle steentjes van kleur A komen op de vakjes met hierin de letter A.

 

Stap 4: Werk zo kleur voor kleur verder totdat het gehele schilderij gevuld is met de steentjes.

 

 

Meer DIY inspiratie?

Ben je op zoek naar nog meer do it yourself inspiratie? Bekijk dat eens de DIY-inspiratie pagina van Xenos. Ook vind je meer dan genoeg inspiratie op Instagram @xenos_nl. Deel jouw mooiste creatie met #xenos of tag @xenos_nl in het bericht. Wie weet zie je het terug op Xenos.nl, op een van onze social media kanalen of in de nieuwsbrief.

Meer inspiratie opdoen?
Knutselen voor Vaderdag Knutselen voor Vaderdag Geplaatst op: 23 mei 2024
Zelf oorbellen maken voor Moederdag Zelf oorbellen maken voor Moederdag Geplaatst op: 11 april 2024
DIY Paaskrans maken DIY Paaskrans maken Geplaatst op: 11 maart 2024
Knutselen voor Pasen Knutselen voor Pasen Geplaatst op: 5 april 2024